Bütçemiz nedirBurger king'te doyurabilecek güzel bir menü önerir misiniz?
Hocam bende en son 1 yıl önce gittim fiyatları bilmiyorum baya zam yemişler anladığım kadarıyla.Hiç gitmedim en uygun fiyat nedir?
Steakhouse burger menü en iyisi eti en gerçek et gibi olan o ekmeği de çıtır whooperdan kat kat daha iyiBurger king'te doyurabilecek güzel bir menü önerir misiniz?
bana ısmarlanıyo?Burger king'te doyurabilecek güzel bir menü önerir misiniz?
Sanırım Tavukburger menü vardı en düşük oydu en son 9.99₺ ydi sanırım şimdi ne kadar bilmiyorum.Tavukburger küçük boy kola patatestiHiç gitmedim en uygun fiyat nedir?
Kfc Gamer Kova mı yoksa Burger King Steakhouse mu?Whopper güzel ama çok zamlanmış.
Sanırım Tavukburger menü vardı en düşük oydu en son 9.99₺ ydi sanırım şimdi ne kadar bilmiyorum.Tavukburger küçük boy kola patatesti
Hocam bende en son 1 yıl önce gittim fiyatları bilmiyorum baya zam yemişler anladığım kadarıyla.
Amaç doymak ise ikili güzel menüler var uygun fiyatlara genellikle tavuk ama et olan kampanyaları da var
Doyuruculuk açısından KFC. Lezzet açısından BK Steakhouse.Kfc Gamer Kova mı yoksa Burger King Steakhouse mu?
Zaten menü olarak geliyor.Steakhouse yanında patates ve kola istesem nasıl olur?