Neler Yeni

🟠 Burger King, Türkiye'de adını değiştirdi!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,968
İsim
Burak Karadağ
Uzun süredir hiç yemedim ama yemin ediyorum şuralardan ne zaman yesem geçimişte midem pert oluyor. Ercan burger ve burger yiyelim var semtte yiyeceğim zaman ordan yerim, çok daha doyurucu.
Bahsettiğin Ercan Burger ve Burger Yiyelim tam da bizim caddede

Abdullah021

80+ Bronze

Burger King'in Türkiye'deki yeni adı "Börgır" oldu.​

Burger King'in Türkiye'deki yeni adı 'Börgır' oldu'in Türkiye'deki yeni adı 'Börgır' oldu

BOYKOT NEDENİYLE FİRMANIN SATIŞLARI DÜŞÜYOR​

Şirketin, İsrail'in Filistin'e saldırının ardından Türkiye'de de başlayan boykot nedeniyle böyle bir karar aldığı iddia edildi. Boykot nedeniyle şirketin Türkiye'deki satışlarının düştüğü belirtiliyor.

Burger King'in Türkiye'deki yeni adı 'Börgır' oldu'in Türkiye'deki yeni adı 'Börgır' oldu
Yinede boykota devam ben.😃

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Muhammed emin efe
Gebze İsmetpaşa
Çok daha sıcak ve doyurucu kesinlikle 9 yıldır falana yememişimdir dahada ağzıma sürmem. Her zaman bozmuştur. Taze yapan güzel yerlerden yenilir. Onlarda absürt zam yapmaya başladı yakında sadece evde yapcam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,968
İsim
Burak Karadağ
Çok daha sıcak ve doyurucu kesinlikle 9 yıldır falana yememişimdir dahada ağzıma sürmem. Her zaman bozmuştur. Taze yapan güzel yerlerden yenilir. Onlarda absürt zam yapmaya başladı yakında sadece evde yapcam.
Harbi artık her şeyi evde yapmak daha iyi

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
hahaha inşallah şakadır ya

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
ege erdem demirelli
Ismi gorunce kisa sureli bayginlik gercirdim. Tek hedefi Influencer cekmek olan bir butik burgerci bile yapmaz :D

~helloworld

80+ Bronze
Ömrümde belki toplasanız 5 kere falan yedim yemedim hepsi birinin ısmarlaması hic para verip yemedim 200 lira verip cuk kadar burger alacagima zurna durum alirim birtane 100 liraya kral gibi doyarim.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Mahir
Valla son 2 yılda fiyatlar uçtuğu için fast-food un mantığı kalmadı. Canım çekince evde smash burger yapıyorum kendime, hem dışarının yarı fiyata hem de çok doyurucu ve lezzetli oluyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

Burger King'in Türkiye'deki yeni adı "Börgır" oldu.​

BOYKOT NEDENİYLE FİRMANIN SATIŞLARI DÜŞÜYOR​

Şirketin, İsrail'in Filistin'e saldırının ardından Türkiye'de de başlayan boykot nedeniyle böyle bir karar aldığı iddia edildi. Boykot nedeniyle şirketin Türkiye'deki satışlarının düştüğü belirtiliyor.

artık mc'çiyim

Top Bottom