Burnum Kanıyor

isimsizüye

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,277
Sabah kanadı Şimdi gene kanadı 2 de bi burnumdan ağzımdan çıkıyor kan dün annemler markete gitmişlerdi sıcakda bekledim olabilir mi nasıl kurtulabilirim

Sıcak çarpmış olabilir.
Yinede bir doktora görünün bence.
Aile hekimine gidin korona derdi olmaz.

Kardeşim bende eskiden günde 10-15 kez kanardı sebebide şuydu hapşurduktan sonraki basınç ya da darbe almış olmasıydı bunlardan birinden sonra olduysa kılcal damarların normalden ince olması sebebiyle durum böyle tabii doktor değilim ama bende böyle oluyordu.Çok geçmiş olsun.

Kardeşim bende eskiden günde 10-15 kez kanardı sebebide şuydu hapşurduktan sonraki basınç ya da darbe almış olmasıydı bunlardan birinden sonra olduysa kılcal damarların normalden ince olması sebebiyle durum böyle tabii doktor değilim ama bende böyle oluyordu.Çok geçmiş olsun.
Nasıl çözdünüz ? Burnum ağrıyor o derece allah kimseye düşürmesin

dostum benimde kanıyordu gösterdik burunda bir damarda açıklık oluşmuş fısfıs vermişlerdi geçmişti ama bence büyük ihtimalle sıcaktan olmuştur

dostum benimde kanıyordu gösterdik burunda bir damarda açıklık oluşmuş fısfıs vermişlerdi geçmişti ama bence büyük ihtimalle sıcaktan olmuştur
Sıcakda 30 40 dakika bekledim olabilir mi hocam 1 kez daha kanarsa hastaneyimi gidiyim

Lise bölümüm sağlıktı kanka, Fazla kanarda durmaz solunum yolunda yakma işlemi uygularlar.Arkadaşın dediği gibi önce bir aile hekimine git.Ayrıca burnunun yukarı kemiklerine elinle baskı yap kanadığında acıyor diye bırakma.

Aile hekimine gitmiştim geçen önce izin alın dediler izin almadan muayene etmiyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aile hekimine gitmiştim geçen önce izin alın dediler izin almadan muayene etmiyolar
60 yaş üstü 20 yaş altı için

Sabah kanadı Şimdi gene kanadı 2 de bi burnumdan ağzımdan çıkıyor kan dün annemler markete gitmişlerdi sıcakda bekledim olabilir mi nasıl kurtulabilirim
aynı sorun ablamda vardı hocam sıcaktan dolayı burun damarı çatlıyordu sizin de öyle sanırsam o burun damarını yaktırttı şu anlık bir sorunu yok Allaha şükür

Ben de bir kere uyandığımda yastığın neredeyse yarısının kan olduğunu gördüm. Sonra bir iki kere daha kanadı. Doktora gittik, bazen böyle olabileceğini söyledi. Tahlil vs. yaptı. Biraz D vitamini eksikliği dışında bir şey çıkmadı. Bir daha kanarsa KBB'ye gitmemi söyledi. Birkaç kere daha kanarsa bence doktora gidin. Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,083
Üyeler
189,387
Son üye
edanız
Geri