isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
Sabah kanadı Şimdi gene kanadı 2 de bi burnumdan ağzımdan çıkıyor kan dün annemler markete gitmişlerdi sıcakda bekledim olabilir mi nasıl kurtulabilirim
3 cü olursa gidecem hastaneye. Evdeyken hiç olmuyorduSıcak çarpmış olabilir.
Yinede bir doktora görünün bence.
Aile hekimine gidin korona derdi olmaz.
Nasıl çözdünüz ? Burnum ağrıyor o derece allah kimseye düşürmesinKardeşim bende eskiden günde 10-15 kez kanardı sebebide şuydu hapşurduktan sonraki basınç ya da darbe almış olmasıydı bunlardan birinden sonra olduysa kılcal damarların normalden ince olması sebebiyle durum böyle tabii doktor değilim ama bende böyle oluyordu.Çok geçmiş olsun.
Sıcakda 30 40 dakika bekledim olabilir mi hocam 1 kez daha kanarsa hastaneyimi gidiyimdostum benimde kanıyordu gösterdik burunda bir damarda açıklık oluşmuş fısfıs vermişlerdi geçmişti ama bence büyük ihtimalle sıcaktan olmuştur
Doktora gittik yaş ilerledikçe geçer dedi şimdi allaha şükür sorun yokNasıl çözdünüz ? Burnum ağrıyor o derece allah kimseye düşürmesin
60 yaş üstü 20 yaş altı içinAile hekimine gitmiştim geçen önce izin alın dediler izin almadan muayene etmiyolar
aynı sorun ablamda vardı hocam sıcaktan dolayı burun damarı çatlıyordu sizin de öyle sanırsam o burun damarını yaktırttı şu anlık bir sorunu yok Allaha şükürSabah kanadı Şimdi gene kanadı 2 de bi burnumdan ağzımdan çıkıyor kan dün annemler markete gitmişlerdi sıcakda bekledim olabilir mi nasıl kurtulabilirim
Ben de bir kere uyandığımda yastığın neredeyse yarısının kan olduğunu gördüm. Sonra bir iki kere daha kanadı. Doktora gittik, bazen böyle olabileceğini söyledi. Tahlil vs. yaptı. Biraz D vitamini eksikliği dışında bir şey çıkmadı. Bir daha kanarsa KBB'ye gitmemi söyledi. Birkaç kere daha kanarsa bence doktora gidin. Geçmiş olsun.Sabah kanadı Şimdi gene kanadı 2 de bi burnumdan ağzımdan çıkıyor kan dün annemler markete gitmişlerdi sıcakda bekledim olabilir mi nasıl kurtulabilirim