Nakarat Çaylakça.Sözler Güzel.Beat Şöyle Böyle.Nakarat Şarkıyı TırmalamışBence güzel diss olmuş sadece nakarat sarmadı beni.
Diss atmasıyla oluşmaz. Ama twitterdan kawga diye havlamaktansa diss atmak daha iyiYani rap dediğin zaten herkesin birbirine diss atmasıyla oluşur.Böyle olması lazım ne öyle twiter fenomeni gibi twit ile cevap vermek
Yani bu benim şahsi görüşüm.Rapte Battle olmadan rap olmaz diye düşünüyorumDiss atmasıyla oluşmaz. Ama twitterdan kawga diye havlamaktansa diss atmak daha iyi
Hocam siz durun.Arada dinleyicilere bile sallıyonuz.Sakin olun kralımBiri diss mi dedi?
kendime de diss atıyorum bazen.Yani bu benim şahsi görüşüm.Rapte Battle olmadan rap olmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz durun.Arada dinleyicilere bile sallıyonuz.Sakin olun kralım
Normal bir Contra şarkısı;Biri diss mi dedi?
Diss atmadığınız dünya üzerinde nefes alan varlık kaldı mı ?kendime de diss atıyorum bazen.
2Pac ve Biggie kalmış olabilir.Diss atmadığınız dünya üzerinde nefes alan varlık kaldı mı ?
Sonra Bunu yazan Furkan Aslana Diss AtarNormal bir Contra şarkısı;
Düzgün şekilde şarkıya girer
3 4 kişiye birdenbire geçirir
Sonra dinleyicilerine geçirir o sıra dinleyiciler ohaaa der ve kudurur
Nakarat girer
Cont devam eder
Şarkı biter.
E onlara atmasın bir zahmet2Pac ve Biggie kalmış olabilir.
Tam istediğim şey ha sonra ben ona yazarım bi şeye benzemez ama sağlam PR kasarım ben sevdim bu fikri.Sonra Bunu yazan Furkan Aslana Diss Atar
Kral doğru söylemişDiss atmasıyla oluşmaz. Ama twitterdan kawga diye havlamaktansa diss atmak daha iyi
Bence Contradan Diss yiyeceğine kurşun ye daha iyiTam istediğim şey ha sonra ben ona yazarım bi şeye benzemez ama sağlam PR kasarım ben sevdim bu fikri.