MonteCapz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,219
Çanakkale 10 numara yer.canakkaleyle kesana cok gıtmıslıgım var onlar emınım daha koy sayılır
Çanakkale 10 numara yer.canakkaleyle kesana cok gıtmıslıgım var onlar emınım daha koy sayılır
Hüdavendigar Efsane <3gel karşılarım seni, yavuz selim alemdara gelme nilüfer yada osmangazi bundan başkası yalan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kalabalık sadece
Bu arada deprem şehri diye bir tabir yoktur her yerde deprem oluyor alışmanız lazım sadece tek bir yere özgü değil depremArkadaslar selamlar malum ıstanbul depremı kalablık gurultu patırtı ıstanbul ıstanbulluktan cıktı herneyse bıdakı seneye kadar illere bakıyoruz aklımıza bursa dıstan ıyı gelıyo ama yasayana sormak lazım var mı aranızda bursa da yasıyan olay cok oluyomu hergun yok ıste tacız hırsızlık gıbı olaylar malum turkıye ılk dusundugumuz sey bu onun dısında nerelerınde oturulur bır aıle rahat bır sekılde yasayabılır mı ve ıstanbuldan tasınan bırıne gore kucuk gelırmı ?
bende istanbul'dan taşınmayı düşünüyorum bursaya, nereler uygun olur sizce kira için fazla bütçem yok burda da çalışıyorum geçinemiyorum orda da farksız olur muhtemelen ama nilüfer'de nereleri tavsiye edersingel karşılarım seni, yavuz selim alemdara gelme nilüfer yada osmangazi bundan başkası yalan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kalabalık sadece
Nilüfer de özlüce tarafı ataevler tarafı ama en az 20k gözden çıkar kira içinbende istanbul'dan taşınmayı düşünüyorum bursaya, nereler uygun olur sizce kira için fazla bütçem yok burda da çalışıyorum geçinemiyorum orda da farksız olur muhtemelen ama nilüfer'de nereleri tavsiye edersin
Maaşım o kadar hocam D: 20kya da istanbulunda anadolu taraflarında gül gibi yaşarım ben oturduğum semtten ve işimden memnun olmadığım için taşınmak istiyorum sağlam bi öneride bulunur musun hocamNilüfer de özlüce tarafı ataevler tarafı ama en az 20k gözden çıkar kira için
osmangazi gel bro o zaman nilüfer de çok az 15k ilan bulursunMaaşım o kadar hocam D: 20kya da istanbulunda anadolu taraflarında gül gibi yaşarım ben oturduğum semtten ve işimden memnun olmadığım için taşınmak istiyorum sağlam bi öneride bulunur musun hocam
Bizim köyde ev varda noluyor be hocam klasik fındığı olan aile problemleri herkes birbirine girdi zamanında fındık için şimdi köye çıkan yokoyle yerlere gelırsem buyuk ıhtımal dagda tahta bır ev kurmak ısterım mis gıbı hayat ama zor
Kucukkuyu zaten ilce bile degil. Ayvaciga bagli ancak ayvaciga kiyasla bazi yerleri daha gelismis. Ben seviyorum ama yakucukkuyuya felan gıdıyorum guzel ama cok hareketsiz ıstanbuldan gecınce garıp merkez kısmı su novadamı ne avm var oralar bıle bı tık dusuk nabız
havası felan cok temız ınsanlarıda baya duzgun onun dısında denızıde temizdi benım gıttıgım yerlerde. su kaz dagları ozellıkle cok ıyı ama megakentten gıdınce bır garıp oluyo merkezede gıttım ama soyle soylıyım bılmıyorum bılıyormusun ıstanbul bakırkoy bana nedense oyle yerlerden daha buyuk gelıyo allah kahretsın kopamıyorum sehırdenKucukkuyu zaten ilce bile degil. Ayvaciga bagli ancak ayvaciga kiyasla bazi yerleri daha gelismis. Ben seviyorum ama ya