Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
40 dakikadır yağıyor hiç hız kesmeden yağdı. Yağmur ile beraber aşırı rüzgar vardı şuan rüzgar kesildi ama yağış kesilmedi. Elektrikler kesildi.
Osmangazi merkezdeyim hala yağmıyor.40 dakikadır yağıyor hiç hız kesmeden yağdı. Yağmur ile beraber aşırı rüzgar vardı şuan rüzgar kesildi ama yağış kesilmedi. Elektrikler kesildi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mudanya bu şekilde dostum. Haberler söylemişti zaten ama ben bu kadar beklemiyordum. İlk yağdığında göz gözü görmedi.Osmangazi merkezdeyim hala yağmıyor.
Nilüfer de aynı şekilde çok yoğun yağmur yağıyor benim evim 2 teraslı arkalı önlü yağmur alıyo giderler yetmiyor eğer böyle devam ederse çok sıkıntı benim açımdan.Mudanya bu şekilde dostum. Haberler söylemişti zaten ama ben bu kadar beklemiyordum. İlk yağdığında göz gözü görmedi.
Ben 12 senedir Mudanya'dayım böyle yağmamıştı daha önce.Nilüfer de aynı şekilde çok yoğun yağmur yağıyor benim evim 2 teraslı arkalı önlü yağmur alıyo giderler yetmiyor eğer böyle devam ederse çok sıkıntı benim açımdan.
Hasta olmaya değmez 1 haftadır çekiyorum öksürük vs. hiç gerek yok. Gerekirse atla taksiye öyle git.İstanbuldayim ustum sırıl sıklam avm ye girdim yemek yedim kafede yagmur bitene kadar oturucam
Burdada sağanak yağmur var
İzmir'de vantilatörler bile fayda etmiyor artık. Terden gidicem en sonunda40 dakikadır yağıyor hiç hız kesmeden yağdı. Yağmur ile beraber aşırı rüzgar vardı şuan rüzgar kesildi ama yağış kesilmedi. Elektrikler kesildi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle