Allah var diomDayı ne diyon
Korkutmayın olmmSen bi cinci hocaya gidiyorsun şimdi yatıyorsun orada ve kendini bırakıyorsun hocaya. Bak her sorunun düzelir malum videoyu atardım ama olmaz işin büyüsü kaçar.
evetfazla abartiyorum
hoca üflicem diye ellemesin seni dikkat etYani bence bunların hepsi 2 günde gerçekleştiği için rastlantı olamaz. Ya ben fazla abartiyorum yada bi hocaya uflettirmem lazım kendimi. Sizce ne oluyor olabilir yada son günlerde işleri sürekli ters giden var mı?
Bırak bu dünyayı dediklerini yapsa cenneti garantiler a1.banyo yap (kesin gusül al)
2.namaz kıl
3.Allahtan af dile
4.dc de atatv44den veya illegal yerlerden çık
5.haram işleme
6.Allahtan af dile
Fener maçları kazanınca bu çocuk kaybetmiş LQJSLAJASLAKAJSJAKorkutmayın olmm
Sadaka Çevirin Hocam 5 tl 10 tl neyse Camii gibi yerlere verebilirsiniz para isteyip direnenleri atlayın.İki gündür üst üste başıma belalar geliyor.
Pazar
Bisikletle bostanciya gidecekken önümden metro gitti. 15 dakika bekledim
Gittiğimde hava açıktı hem aşırı rüzgar esti hemde yağmur yağdı. (Bisiket kullanacağım alan zaten ıslaktı dahada ıslandı.)
Bisiklet kullanacağım alana girdim çamurların kenarlarından geçmeme rağmen daha yeni aldığım tişörtümün heryeri çamur oldu.
Suluğum çalındı. (Decharlon)
Normalde hiç düşmeyen ben 2 kez düştüm.
Pazartesi
İşe geç kaldım
Otobüsten inerken akbilimi düşürdüm fark etmedim onun yüzünden yolda kaldım. İçinde abonmanda vardı.
Yani bence bunların hepsi 2 günde gerçekleştiği için rastlantı olamaz. Ya ben fazla abartiyorum yada bi hocaya uflettirmem lazım kendimi. Sizce ne oluyor olabilir yada son günlerde işleri sürekli ters giden var mı?
Kötülükler bırakmıyor beyler helpBırak bu dünyayı dediklerini yapsa cenneti garantiler a
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fener maçları kazanınca bu çocuk kaybetmiş LQJSLAJASLAKAJSJA