- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum uzak olması illaki senin puanından yüksek olmasını gerektirmiyor düşük de olabiliyor ya hani.Sıralamana uzaksa nasıl yazıyorsun ? Düşüyor muymuş senelerdir.
Akademik kadrosunu nereden anladın da zayıf geldi. Sen makaleyi projeyi ne yapacaksın ?
Akademik kadro konusuna gelirsek konuyla alakasız bir vatandaş olarak bizim bunu doğru olarak ölçmemiz pek mümkün değil. hatta işi bilen birisinin bile doğru olarak ölçmesi mümkün olmayabilir çünkü biraz öznel bir konu.
Ama yine de mezun olduğu ve okuduğu üniversitelere bakarak yaptığı proje sayılarına, projelere bakarak; makalelerine aldığı atıflara bakarak ön bir bilgi edinebiliriz ayrıca profesör doçent sayısının da önemli olduğunu düşünüyorum 6-7 tane anabilim dalı olan böylesine geniş bir bölümü toplam 5 doçent ve profesörle nasıl yöneteceksin?
Ayrıca sen makaleyi projeyi ne yapacaksın sorusunu biraz alakasız buluyorum proje üretmeyen bir yerde ben ne yapacağım asıl. Yıllardır verilen bilgileri hap gibi alıp oturacak mıyım? (estü veya başka bir üni özelinde söylemiyorum estüde de incelediğim kadarıyla gayet güzel projeler var, söylediğin genel şeye genel bir cevap veriyorum.)