bişi dicemSınavınız nasıl geçti? Kaç yanlış bekliyorsunuz? Benim 5 boşum var, sadece hazırlık okumama rağmen bana din, inkılap ve fen'den 50 soru sorulmasına üzüldüm
yalnız inklap kolaydıSınavınız nasıl geçti? Kaç yanlış bekliyorsunuz? Benim 5 boşum var, sadece hazırlık okumama rağmen bana din, inkılap ve fen'den 50 soru sorulmasına üzüldüm
Hazırlık Sınavınamı GirdinSınavınız nasıl geçti? Kaç yanlış bekliyorsunuz? Benim 5 boşum var, sadece hazırlık okumama rağmen bana din, inkılap ve fen'den 50 soru sorulmasına üzüldüm
matematik ve türkçeyi kolayca yaptım fakat din inkılap fen i en son 1 1.5 yıl önce gördüğüm için zorlandımbişi dicem
bende katıldım
birkaç matematikte salladım
ama bende şıklar yanlış okursa diye üzülüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız inklap kolaydı
fen beklediğimden kolaydı
matematik biraz zordu
Hazırlık Sınavınamı Girdin
BENDE girdim
evet hazırlık sınavına girdim ama pek hazırlık sorusu yoktu gibi hepsi 8 dibişi dicem
bende katıldım
birkaç matematikte salladım
ama bende şıklar yanlış okursa diye üzülüyorum
yalnız inklap kolaydı
fen beklediğimden kolaydı
matematik biraz zordu
Hazırlık Sınavınamı Girdin
BENDE girdim
Bne 1 boş inşallah kazanırız .Sınavınız nasıl geçti? Kaç yanlış bekliyorsunuz? Benim 5 boşum var, sadece hazırlık okumama rağmen bana din, inkılap ve fen'den 50 soru sorulmasına üzüldüm
ben tekrar yapmıştımmatematik ve türkçeyi kolayca yaptım fakat din inkılap fen i en son 1 1.5 yıl önce gördüğüm için zorlandım
hangi soru idi o?Bne 1 boş inşallah kazanırız .
zaten öylematematik ve türkçeyi kolayca yaptım fakat din inkılap fen i en son 1 1.5 yıl önce gördüğüm için zorlandım
evet hazırlık sınavına girdim ama pek hazırlık sorusu yoktu gibi hepsi 8 di
Ya ben 6dan girdim.Ama mattan bıraktım.ben tekrar yapmıştım
fazla çalışmadım
türkçe birazcık matematik biraz zordu
hangi soru idi o?
İnşallahkazanırız umarım