Neler Yeni

burun estetiği fiyatları nedir ve olan varsa

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
ya arkadaşlar pek takıntılı değilim ama burunda kemer ve ucunda düşüklük var ameliyat olmak isterim ama bir riski var mı sonrasında devlet hastanesi yapıyor mu ve yapıyor ise özel ile devlet arasındaki fark ne tam olarak olan varsa veya bilgisi olan bilgilendirebilir mi .

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
kanka benim abi yaptirdi bi narkoz yedi hemsirelere yürüyodu JFMSOFLSJFM bi hastanede yaptırdı kazıktı şuanki fiyatları bilmiyom da 14 e yaptırmıştı o bende yaptıracağım fakat o hastanede yaptırmam görseldekiyle %100 aynı olmuyo sonrasında hafif aşağı sarkma da oluyo ve burnuna darbe almaman gerekiyor başlarda da burnun çok kanıyo baş ağrısı bu kadar

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
ya arkadaşlar pek takıntılı değilim ama burunda kemer ve ucunda düşüklük var ameliyat olmak isterim ama bir riski var mı sonrasında devlet hastanesi yapıyor mu ve yapıyor ise özel ile devlet arasındaki fark ne tam olarak olan varsa veya bilgisi olan bilgilendirebilir mi .
Hocam basit bir mesele değil. Ucuza kaçıcam diye ne olduğu belirsiz plastik cerrahilere emanet etmeyin kendinizi. Yoksa ileride komplikasyonlar yaşayabilirsiniz. Bu olmasa bile istediğiniz sonuçları veremeyebilirler. Mümkün olduğunca tanındık işinin ehli olan yaptığı ameliyatları görebileceğiniz bir hekim olursa güzel olur. Ben devlet önermiyorum özele gidin. Fiyat olarakta bir bilgim yok ama farazi söylüyorum 20-25 bin TL altına düşmeyin.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam basit bir mesele değil. Ucuza kaçıcam diye ne olduğu belirsiz plastik cerrahilere emanet etmeyin kendinizi. Yoksa ileride komplikasyonlar yaşayabilirsiniz. Bu olmasa bile istediğiniz sonuçları veremeyebilirler. Mümkün olduğunca tanındık işinin ehli olan yaptığı ameliyatları görebileceğiniz bir hekim olursa güzel olur. Ben devlet önermiyorum özele gidin. Fiyat olarakta bir bilgim yok ama farazi söylüyorum 20-25 bin TL altına düşmeyin.
https://www.instagram.com/drokanovunc/ diye bir doktor var devlet hastanesinde çalışıyor özel kliniği var mı bilmiyorum illa ki özel hastane de yaptırmak şart mı

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
https://www.instagram.com/drokanovunc/ diye bir doktor var devlet hastanesinde çalışıyor özel kliniği var mı bilmiyorum illa ki özel hastane de yaptırmak şart mı
Şimdi özelde daha çok özeniyorlar kim ne derse desin. Diş çektiricem desen devlette çektir derdim ama bu burun estetiği ameliyatı suratının ortasında en çok dikkat çeken organ. Ben işi şansa bırakmazdım. Benim önerim Mustafa Ali Yanık olur.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
Çağatay
Devlet hastanesinde canım istiyor estetik olacağım diyerek estetik yapmıyorlardı diye biliyorum. Sağlık sorunu olması lazım. Kırık durumunda ki ona da doktor karar veriyor veya nefese engel bir durum vb. Özelde yaptırmak için sağlam ücretler istiyorlar 20 ile 40 arası doktoruna göre fiyat değişir. Bu alanda isim yapmış doktorlar her zaman daha iyi seçenek olur ama fiyatları da yüksek. Ameliyat sonrası o çekilen acı çileyi unutma işin en kötü kısmı orası. İşkence gibi.

Top Bottom