Aldım gayet iyi boş yorumboşa para tuzağı bence bunlar parada kazandırmayın bu adama bence
Aldım gayet iyi boş yorumboşa para tuzağı bence bunlar parada kazandırmayın bu adama bence
bana pazar boxerinin sunmadığı neleri sunuyor bilgilendirirmisiniz 800tl fazla vermemi gerektirenAldım gayet iyi boş yorum
Vücudum la bütün gibi varlığını hissetmiyorum sıcak havalarda terlemeye rağmen kaşıntı yapışma hissi yok t*ssaklarimi sıkıştırma işi 0bana pazar boxerinin sunmadığı neleri sunuyor bilgilendirirmisiniz 800tl fazla vermemi gerektiren
Bu arada pazar dan kaça alıyorsunbana pazar boxerinin sunmadığı neleri sunuyor bilgilendirirmisiniz 800tl fazla vermemi gerektiren
100 var 150 var ve diger yazdıgın seylerin rahatsızlıgını bende duymuyorum bi tık kendimize o kadar para verip yedirmeye calısıyoruz gibi sanki benide rahatsız etmiyor kasıntı yapmıyor hissetmiyorum zaten bunlar normal seyler kalın ucgen kilot giymiyorsanVücudum la bütün gibi varlığını hissetmiyorum sıcak havalarda terlemeye rağmen kaşıntı yapışma hissi yok t*ssaklarimi sıkıştırma işi 0
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada pazar dan kaça alıyorsun
Tamam sen pazardan al100 var 150 var ve diger yazdıgın seylerin rahatsızlıgını bende duymuyorum bi tık kendimize o kadar para verip yedirmeye calısıyoruz gibi sanki benide rahatsız etmiyor kasıntı yapmıyor hissetmiyorum zaten bunlar normal seyler kalın ucgen kilot giymiyorsan