Hayırlı olsun, umarım sorunsuz kullanırsınız uzun yıllar. Soğutucuyu ne yaptınız?Ben bu şekilde aldım. Ekran kartını kesinlikle Inno3d alın. Palit Dual çok ısınıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
32.18'de Palit Dual ile karşılaştırması var.
Hayırlı olsun, umarım sorunsuz kullanırsınız uzun yıllar. Soğutucuyu ne yaptınız?
Çok iyi fiyatAmin cümlemize inşaAllah. Soğutucuyu rgb olmayan versiyonundan aldım. Rgb benim için çok önemli değil. N11'de 100 lira kuponum vardı. Bankada 100 lira puan veriyor. 1315'e geldi.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun 1.618,89 TL yerine 1.515,66 TL
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
son öneri bu mudur o halde? 3 taksite yine 50k oluyor ama yapacak bişi yok sanırımÇok iyi fiyat
SSD twinmos yerine kingston alabilirsiniz.son öneri bu mudur o halde? 3 taksite yine 50k oluyor ama yapacak bişi yok sanırım Alıntıyı görüntüle
gaminggende faizsiz taksit oluyor hemde 6 ay, 50kya daha iyi sistem çıkabilir ordan sizin için.SSD twinmos yerine kingston alabilirsiniz.
Yanlış fotoğrafı atmışım. Şöyle olacaktı.SSD twinmos yerine kingston alabilirsiniz.
Bende ona bakınıyordum. Orada ne çıkarabilirim diye. Var mı bir önerin ?SSD twinmos yerine kingston alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaminggende faizsiz taksit oluyor hemde 6 ay, 50kya daha iyi sistem çıkabilir ordan sizin için.
Bu şekilde gayet iyiYanlış fotoğrafı atmışım. Şöyle olacaktı.
Alıntıyı görüntüle
Sağol hocam teşekkürler. Gaming.gen sitesinden sistem önerisi yapacak biri olursa ona da bakarım. peşin fiyatına taksit seçeneği güzel duruyor. Tek çekim ile maalesef alamayacağım bilgisayarı. Gamegaraj taksit ile 49-50ye geliyor ama en iyi seçenek de gamegaraj gibi@kepenss
O kasanın özelliklerini bulmak için baya uğraştım. Bu pdf'e göre max cpu soğutucu yüksekliği 160mm. Peerless Assassin ise 155mm. Sığıyor ama 5mm farkla. Bu kadar ucu ucuna olmasın diye Fsp CMT318 tercih ettim. Onun cpu soğutucu yüksekliği 170mm. Tercih sizin.
Alıntıyı görüntüle
Peerless Assassin 120 SE ARGB – Thermalright
www.thermalright.com02__XPG_K_KYBER_ATX_2.pdf dosyasını indir - download
02__XPG_K_KYBER_ATX_2.pdf dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles2.dosya.tc