Neler Yeni

BÜTÇE 4K KULAKLIK TAVSİYESİ KULAK ÜSTÜ MİCROFONU GÜZEL OLMASI GEREKLİ

denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > mikrofona sağ tıkla > özellikler > gelişmiş ve Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vallahi ben çok terleyen bir insanım kulaklarımı terletmiyor kulağımın içine cuk oturuyor (kulağım büyük) , kafamı ağrıtmıyor yumuşak bence fiyatına göre çok iyi.
eyv hocam sağol

c3 alabilirsin wireless te alabilirsin farketmez

evet hocam bir ayar var mikrofon denetim masasında onu yapınca kablolu versiyonundan bile iyi olyor.
hocam o ayarı bi atabilir misiniz bana denetim masasını atmışsınız zaten prdn :D :D

Bende C3 Wireless almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla wireless olunca performans düşüyor diye okudum birçok yerde. Ayarı var mı bilmiyorum malesef ben kullanmadım.jombo yanıtlarsa daha iyi olur.
kral ben wireless kullanıyorum stok hali bence parasına göre yetersiz kalıyor dolby ile çözdüm ayarlarımı paylaşabilirim

denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > mikrofona sağ tıkla > özellikler > gelişmiş ve
1745680763331.png
Fazlsıyla iyileşti teşekkürler dostum.
Arada dağlar kadar fark var :blobdance:

gönder kral ekran görseli alayım lazım olur
şurada var hocam buyurun

YAYIN AÇMAYI PLANLIYOR MİKROFON İÇİN AYRI BİR ÜRÜN ALMADAN HEM KULAKLIK OLARAK KULLANABİLECEĞİM HEMDE MİKROFON OLARAK KULLANABİLECEĞİM BİR ÜRÜN ARIYORUM BÜTÇEMİZ 4 BİN TL
Fiyatı ne durumda bilmiyorum ama G pro X falan bakın.

şurada var hocam buyurun
eyv hocam sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı ne durumda bilmiyorum ama G pro X falan bakın.
knk 10.800 şöyle 4 binlik bir şey öneri bee :D

Geri