Bütçe Kısıtlı ne Yapmalıyım

Reaksiyon skoru
35
arkadaşlar babamın verdiği harçlıklarla pc topluyorum ekran kartı ve anakart tamam ama işlemci konusunda ne yapsam bilemedim ryzen 5 1600 almayı düşünüyodum ama bütçe kısıtlı olunca ryzen 3 1200 aklıma takıldı sizce ne yapmalıyım?

EKRAN KARTIN VE ANAKARTIN NE ONA GÖRE ÖNERİ YAPALIM

Ryzen 3 serisinde render falan biraz sıkıntı çıkartıyo kendim kullandığım için biliyorum bide ekran kartın ile düzgün çalışıp çalışmadığını araştır youtube da bunun için birsürü video var

arkadaşlar babamın verdiği harçlıklarla pc topluyorum ekran kartı ve anakart tamam ama işlemci konusunda ne yapsam bilemedim ryzen 5 1600 almayı düşünüyodum ama bütçe kısıtlı olunca ryzen 3 1200 aklıma takıldı sizce ne yapmalıyım?

Biraz sabret ve R5 1600 al senin için daha iyi olacaktır.

Ryzen 3 serisinde render falan biraz sıkıntı çıkartıyo kendim kullandığım için biliyorum bide ekran kartın ile düzgün çalışıp çalışmadığını araştır youtube da bunun için birsürü video var
yani sizce onumu tercih etmeliyim

Lütfen başlığı gönderiyi açıklayacak şekilde detaylandırın...

RX 560 4gb R 3 1200 kullanıyorum. Sistemimde csde 1024x768'de bile ara ara kasmalar oluyor. Güncel oyunları zevkini çıkararak oynayabileceğini zannetmem biraz daha para biriktirip daha iyisini almalısın.

Geri