iade değil de değişim için uğraşıyorum. iade eder miyim bilmemNe güzel. İade sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz?
iade değil de değişim için uğraşıyorum. iade eder miyim bilmemNe güzel. İade sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz?
25-26k onerii bekliyorumCanım sıkıldı sadece bütçe söylemeniz yeterlidir.
Gaming laptopmu ultrabookmu25-26k onerii bekliyorum
Canım sıkıldı sadece bütçe söylemeniz yeterlidir.
25-26k onerii bekliyorum
30k. 16 gb ddr5 ram olursa güzel olur. ayrıca 4000 serisi bir kart olsun. Bütçeyi max 2k aşabilirim.Canım sıkıldı sadece bütçe söylemeniz yeterlidir.
20 k civarı bataryası nispeten iyi okulda kullanabilecek ve maximum ea fc gibi oyunlar oynanacak laptop önerisi verir misiniz?
+8 gb ram ve işlemci ısı kapasitesini 35w yapın.30k. 16 gb ddr5 ram olursa güzel olur. ayrıca 4000 serisi bir kart olsun. Bütçeyi max 2k aşabilirim.
Bütçe?32 gb ram ve 1 B ssd olsun bütçe fark etmez (ama biraz düşü olabilir) oyun oynamıyorum , bilgisayarı yazılım için kullanacağım sanal makineye kali linux falan kuruyorum işlemci orta seviye bir şey olsun.
En ucuz ve kaliteli olan.32 gb ram ve 1 B ssd olsun bütçe fark etmez (ama biraz düşü olabilir) oyun oynamıyorum , bilgisayarı yazılım için kullanacağım sanal makineye kali linux falan kuruyorum işlemci orta seviye bir şey olsun.
23 24 lere çıksak daha iyi bişey bulunur mu?Sadece bataryası iyi diyeLenovo IdeaPad 5 (15.6") 82LN00XATX Notebook
Lenovo IdeaPad 5 (15.6") 82LN00XATX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
+8 gb ram ve işlemci ısı kapasitesini 35w yapın.
Bütçe?
En ucuz ve kaliteli olan.
tabii ki.23 24 lere çıksak daha iyi bişey bulunur mu?
13000 TL bütçem var biraz oyun oynatsın Üniversite için önerini dört gözle bekliyorumCanım sıkıldı sadece bütçe söylemeniz yeterlidir.
merhablar teşekkür ederim bütçe 25000-27000 arası onun dışında işlemci orta seviye olması yeterli ekran kartının pek bir önemi yok şahsen.Sadece bataryası iyi diyeLenovo IdeaPad 5 (15.6") 82LN00XATX Notebook
Lenovo IdeaPad 5 (15.6") 82LN00XATX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
+8 gb ram ve işlemci ısı kapasitesini 35w yapın.
Bütçe?
En ucuz ve kaliteli olan.
13000 TL bütçem var biraz oyun oynatsın Üniversite için önerini dört gözle bekliyorum
+8 gb ram ile.23 24 lere çıksak daha iyi bişey bulunur mu?