ya ben bunu gördümde hiç anker kullanmadım iyi midir? kötümüdür nasıl gider bilmiyorum ondan emin olamadımBak bu şu anda indirimde kaçırma
Ben şu an anker'in kulakiçi bluetooth kulaklığını kullanıyorum, ilk kullandığımda ses kalitesine şaşırmıştım.ya ben bunu gördümde hiç anker kullanmadım iyi midir? kötümüdür nasıl gider bilmiyorum ondan emin olamadım
H30İ yi önerirmisin peki alayımmı?Ben şu an anker'in kulakiçi bluetooth kulaklığını kullanıyorum, ilk kullandığımda ses kalitesine şaşırmıştım.
Anker fiyat performans noktasında çok iyi.
Bütçenden fazla ama beats solo pro anker q10 sahibiyim benim bile arada q45 alasım geliyor arkadaşımda test etmiştim muazzamdı , buda benzerdir muhtemelen anker kaliteli ürünler üretiyorH30İ yi önerirmisin peki alayımmı?
Tasarımı hoşuna gittiyse al. Ses kalitesi konusunda üzmez.H30İ yi önerirmisin peki alayımmı?
kanka Q45 fazla aşıyor ama Q10 güzel gibiBütçenden fazla ama beats solo pro anker q10 sahibiyim benim bile arada q45 alasım geliyor arkadaşımda test etmiştim muazzamdı , buda benzerdir muhtemelen anker kaliteli ürünler üretiyor
kulağımı sararmı peki veya dışarıda bırakırmıTasarımı hoşuna gittiyse al. Ses kalitesi konusunda üzmez.
Kulaklığın hissiyatı basları çok güzel, tizleri kötü 3 sene sonra pedleri soyuluyor kullanımda bir sıkıntı yaratmıyor amakanka Q45 fazla aşıyor ama Q10 güzel gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulağımı sararmı peki veya dışarıda bırakırmı