zaten böyle bir konu açmıştın gün içinde.Bilgisayar toplayacağım ve hiç bir bilgim yok. Bütçem 60k bu bütçede nasıl bir oyun bilgisayarı tercih etmeliyim sizce ?
Yani bilgisayarda iş filan yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Oynayacağım oyunlarda GTA 5, COD warzone, Hitman, The witcher 3 gibi oyunlar ve de Csgo valorant tarzı oyunlar ve FPS değerinin 90-100 değerinde ve de daha fazla olmasını istiyorumDostum çok üst düzey bir bilgisayar alabilirsin sadece oyun mu oynayacaksın ve hangi oyunları oynamak istiyorsun bunları sormamın sebebi boşuna masraf çıkmasını engellemek
Bilgisayar toplayacağım ve hiç bir bilgim yok. Bütçem 60k bu bütçede nasıl bir oyun bilgisayarı tercih etmeliyim sizce ?
O kadar para vermeye gerek yok 6900xt alın geçinBilgisayar toplayacağım ve hiç bir bilgim yok. Bütçem 60k bu bütçede nasıl bir oyun bilgisayarı tercih etmeliyim sizce ?
kanka 500 fps tokatlarsin butceyleYani bilgisayarda iş filan yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Oynayacağım oyunlarda GTA 5, COD warzone, Hitman, The witcher 3 gibi oyunlar ve de Csgo valorant tarzı oyunlar ve FPS değerinin 90-100 değerinde ve de daha fazla olmasını istiyorum
60k'lık bilgisayar alacaksan az çok bir şeyler bilirsin yani. Yeni hesap kurup boş boş konu açıyorlarzaten böyle bir konu açmıştın gün içinde.
ya hayır yüklü bir miktarda para alacağım var bende bilgisayar oyunlarını sevdiğim için PC almak istedim şuan da zaten 1 laptopum var ama ne alacağımı bilemedim60k'lık bilgisayar alacaksan az çok bir şeyler bilirsin yani. Yeni hesap kurup boş boş konu açıyorlar
Peki sence nasıl bir PC kurmaliyim yazabilirmisin rica etsemkanka 500 fps tokatlarsin butceyle
2 Side alinmazSinerji Bailey Ryzen 5 8400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Bailey Ryzen 5 8400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trGibi sistemler'qp xtreme oyun bilgisayari' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
Hocam bence 6900xt yeterli illa harciycam diyorsan 3090 alPeki sence nasıl bir PC kurmaliyim yazabilirmisin rica etsem