Abdullah'ın yeni çıkartacağı F/P sistemi bekle. Yakın zamanda çıkacaktır.7000tl monitör dahil sistem
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Monitör gereksiz pahalı be hocam. Daha uygun bir monitör alıp sistem yükseltilebilir.Teknobiyotik P1 Killer - AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1050Tİ 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.comMSI 27" OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 27" OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G271 ITOPYA'da.www.itopya.com
Sanmam hocam. DA sistemi 2 haftada bir gelmez. Ayrıca story de yaptığı paylaşıma göre ramazan ayında yatacağını söylemişti . Tahminimce mayıs sonu haziran başı gibi gelir DA sistemi.Abdullah'ın yeni çıkartacağı F/P sistemi bekle. Yakın zamanda çıkacaktır.
O zaten kampanyalı çıkacağı için, özelleştirme seçenekleri de çok pahalı olmuyor.
8 Mayıs'ta da GamingGecesi var. Orada da monitör indirimleri güzel oluyor.
Zaten o vakte kadar DA sistemi yayınlanır.
Hemen hemen aynı tarihlerde kasa + monitör almış olursun.
Adata ssd sorunlu diyorlar. Bu bütçede daha iyi işlemci almam mantıklı olmazmı monitörden kısıp
El capitana upgrade gerekir mi? Hoparlör var mı monitördeEl Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.google.comLG 21.5" 22MK400H-B 75Hz 1ms VGA HDMI TN FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA
LG 21.5" 22MK400H-B 75Hz 1ms VGA HDMI TN FHD FreeSync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 22MK400H-B ITOPYA'da.www.itopya.com
Klavye maus dahil deği 7000e sadece sistem monitörEl capitanla 7000 de kalamazsın. Klavye de maus ta lazım. Ayrıca monitör önemli o kasaya o kadar parayı çıkacak görüntü için veriyorsun. El capitanı sil kafadan
hocamın attığı sistem daha iyi kesinlikle bunu öneririmCHERRY-SUPREME/ASUS TUF GeForce GTX 1650 P 4GB/AMD RYZEN 3 4300GE/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
CHERRY-SUPREME/ASUS TUF GeForce GTX 1650 P 4GB/AMD RYZEN 3 4300GE/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CHERRY-SUPREME ITOPYA'da.www.itopya.com
yanına güzel bir 144 hz + ekipman parası bile kalıyor hocam.
Onu düşünüyorum bende Bi 144 hz monitöre. Oynama yapmam gerekmez demi sistemdehocamın attığı sistem daha iyi kesinlikle bunu öneririm
adata ssdyi değiştirip m2 seçebilirsin aşağıdan. hatta belki 1 hdd bile eklenebilir artan paraya göre. bu sistemi sipariş ettim gelmesini bekliyorum ben de.Onu düşünüyorum bende Bi 144 hz monitöre. Oynama yapmam gerekmez demi sistemde