Samsung çok tercih etmiyorum. Daha farklı önerileriniz varsa bakabilirim.Samsung Galaxy A25 5G 8 GB 256 GB Siyah Cep Te - PttAVM.com - 2024
Samsung Galaxy A25 5G 8 GB 256 GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Turkiye Garantili) Samsung Galaxy A25 5G 8 GB 256 GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Turkiye Garantili) - 2024www.pttavm.com
İlk defa duydum bu markayı.Ben ve ailem geçende Mediamarkta gittik anneme telefon bakmak için. Ordaki personellere de danıştık Techno camon 20 pro yu önerdiler. Bu fiyat bandındaki en iyi kamera vs. dediler fakat telefon piyasasını bilmediğim için daha iyi telefon buluruz diye almadık.
Bende birkaç yerden duymuştum personel işte yazılımını samsung üretiyor fakat samsung telefonlara göre çok daha ucuz paraya aynı performansı alırsınız vs. dedi. İncelediğim kadarıyla fena değildi ekranı vs. oldukça güzeldi fakat yine de ısınamadım telefona.Samsung çok tercih etmiyorum. Daha farklı önerileriniz varsa bakabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk defa duydum bu markayı.
2. el düşünürseniz Samsung S21 5G, 13500 çıkarsanız İphone 11 64 GB.10k Bütçem var. Maks 12k'ya çıkabilirim. Hangi telefonları önerirsiniz? Telefonda oyun oynamıyorum. Benim için kamera ve depolama alanı özellikleri önemli. Fotoğraf çekimi yapmayı seviyorum.
Bütçeniz okadar çıkabiliyorsa Honor 90 alın. İşlemcisi fiyatının en iyisi ve kamerası mükemmel.İkinci el düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu Honor 90'ı önerir misiniz?
Honor 90'ı öven insanları gördüm. Bu kadar f/p ürünü ise 14 15k'lara çıkabilirim bütçe olarak.Bütçeniz okadar çıkabiliyorsa Honor 90 alın. İşlemcisi fiyatının en iyisi ve kamerası mükemmel.
Honor 90 yapıştır geç en iyisi o o bütçedeHonor 90'ı öven insanları gördüm. Bu kadar f/p ürünü ise 14 15k'lara çıkabilirim bütçe olarak.