Neler Yeni

Android Bütçeme uygun telefon önerisi! Yardımınızı bekliyorum!

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
10k Bütçem var. Maks 12k'ya çıkabilirim. Hangi telefonları önerirsiniz? Telefonda oyun oynamıyorum. Benim için kamera ve depolama alanı özellikleri önemli. Fotoğraf çekimi yapmayı seviyorum.
1000 lira çıkabilirsen a34 bak. Çıkamazsan Samsung A25 veye Redmi Note 12 Pro 5G

Rahasam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hasan ASAM
Bütçe 15k'ya çıktı!!!

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Honor'un bayiliği falan var mı? Veya satıldığı mağazalar hangileri? gidip canlı görebileceğim bakabileceğim.
https://www.hepsiburada.com/honor-9...nt=HBCV00004QNXP4&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Hepsibuarada satıcı. Bence Teknosa gibi yerlerde kendi gözünüzle telefonu inceleyin satın alırkende Hepsibuarada' dan alın. Telefon çok sattığı için Teknosa gibi yerler uçurdu fiyatını o yüzden orlardan alma. Öyleki 20 bin TL' e satan bile var.

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf aydın
10k Bütçem var. Maks 12k'ya çıkabilirim. Hangi telefonları önerirsiniz? Telefonda oyun oynamıyorum. Benim için kamera ve depolama alanı özellikleri önemli. Fotoğraf çekimi yapmayı seviyorum.
Hocam bütçeniz varsa yapıştrn bence

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf aydın

Rahasam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hasan ASAM
https://www.hepsiburada.com/honor-9...nt=HBCV00004QNXP4&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Hepsibuarada satıcı. Bence Teknosa gibi yerlerde kendi gözünüzle telefonu inceleyin satın alırkende Hepsibuarada' dan alın. Telefon çok sattığı için Teknosa gibi yerler uçurdu fiyatını o yüzden orlardan alma. Öyleki 20 bin TL' e satan bile var.
Teknosa vatan mediamarkt gibi yerlerde inceleyebilir miyim bu telefonu satışı mevcut mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

+2K zorla Mi 13 YD al keyfine bak
Link alabilir miyim telefonu bulamadım

Şu karşılaştırmaya bakablrisniz hocam

Teknik özellik açısından x6 pro honor 90 dan kat ve kat daha iyi hocam
Poco xiaominin mi? Ve belirttiğim gibi bu karşılaştırma da evet poco daha iyi gibi duruyor. Ama fotoğraf çekme konusunda da honor 90'dan iyi midir? Ve gidip canlı bakabileceğim yer var mı bu iki telefona da.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Rick Baba
Teknosa vatan mediamarkt gibi yerlerde inceleyebilir miyim bu telefonu satışı mevcut mu?

Poco xiaominin mi? Ve belirttiğim gibi bu karşılaştırma da evet poco daha iyi gibi duruyor. Ama fotoğraf çekme konusunda da honor 90'dan iyi midir? Ve gidip canlı bakabileceğim yer var mı bu iki telefona da.

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf aydın

diyfram degeri daha düşük oldugu için poco yine onde hocam

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Teknosa' da mecvut inceleyebilirsiniz.

Top Bottom