Android Bütçeme uygun telefon önerisi! Yardımınızı bekliyorum!

Hocam diyafram açıklığı daha düşük olunca daha net fotoraflar elde edebliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok güzel telefonda sıfırları tuzlu biraz

YD 17K alınabilecek en iyi telefon. SD 8 gen 2 yeter

Hocam diyafram açıklığı daha düşük olunca daha net fotoraflar elde edebliyorsun

hocam çok güzel telefonda sıfırları tuzlu biraz
Şimdi honor 90'nın kamera mp oranı 2 katı Poco'ya göre ama senin bahsettiğin bu diyafram olayı poco'yu honor 90'dan kamera özelliği konusunda daha öne çıkarır mı? yoksa günün sonunda kamera çekimlerde honor 90 bir tık daha mı iyi olur? Dediğim gibi tek derdim fotoğraf çekmek ve hafıza. Honor 90 512gb alan sağlıyor. Onunda pozitif etkisi var bende.

YD 17K alınabilecek en iyi telefon. SD 8 gen 2 yeter
YD dediğiniz ne oluyor tam olarak? Yurt dışı mı?

Şimdi honor 90'nın kamera mp oranı 2 katı Poco'ya göre ama senin bahsettiğin bu diyafram olayı poco'yu honor 90'dan kamera özelliği konusunda daha öne çıkarır mı? yoksa günün sonunda kamera çekimlerde honor 90 bir tık daha mı iyi olur? Dediğim gibi tek derdim fotoğraf çekmek ve hafıza. Honor 90 512gb alan sağlıyor. Onunda pozitif etkisi var bende.

yurt dısı oluyor hocam önermem fakat hat açtırma paralarıda android telefonlarda baya ucuz oluyor

Hocam herkes depolamaya bakıp alıyor malesef teknik özellikeri açısından baya dolu dolu bi telefon bence poco x6 pro işlemci bakımından neredeyse %60 bi fark var yani kamerasıda honor 90 a göre daha iyi bence

Bence honor 90 'nın en büyğk eksikleri stereo hoparlör ve kamerada ois olmaması, tasarımı çok hoş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri