elraenn HTC kullaniyor fiyatı 25k civariydi ama hangi modeli hatırlamıyorumÖnerebilceğiniz vr varmı bütçe farketmez . elraenin kullandıgı vr hangisi biliyorsanız lütfen yazınız.
Kablosuz VR tercih etmiyormuş yayına gecikme yaptığı için bideelraenn HTC kullaniyor fiyatı 25k civariydi ama hangi modeli hatırlamıyorum
https://www.akakce.com/sanal-gercek...c-vive-pro-eye-full-kit-fiyati,970019456.html bu muelraenn HTC kullaniyor fiyatı 25k civariydi ama hangi modeli hatırlamıyorum
bunu bilgisayara takıp steam vr uygulamalarını kullanabiliyormuyum?![]()
Meta Quest 2 128 GB Kablosuz Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Meta Quest 2 128 GB Kablosuz Sanal Gerçeklik Gözlüğü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Meta Quest 2 128 GB Kablosuz Sanal Gerçeklik Gözlüğü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunu bilgisayara takıp steam vr uygulamalarını kullanabiliyormuyum?
bunda yürüme mevzusu varmı odada yürüsem algılarmı oyun içi?
bunlarda yürüme mevzusu varmı 25k da ?elraenn HTC kullaniyor fiyatı 25k civariydi ama hangi modeli hatırlamıyorum
var galiba ama oyunun desteği olması lazım galibabunda yürüme mevzusu varmı odada yürüsem algılarmı oyun içi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunlarda yürüme mevzusu varmı 25k da ?