Neler Yeni

Rehber Bütçeye Göre Kulaklık Seçme Rehberi

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
keşke @Abdullah Hacıgül kardeşimizde bu piyasada çokça merak edilen bu 3 kulaklığı incelese tek video da
Alpha S
G pro X
Fury X
onun düşünceleri bu forumda ki kişiler için önemli çünkü büyük bi kitleyiz, belkide birçok kardeşimiz yüksek bütçeli kulaklıklara heves edip almak istiyor ama 1 atımlık kurşunları olabiliyor. onlarında kafasında fikir oluşması adına böyle bi çalışma yapılabilir mi acaba ?
Katılıyorum
Keşke şu klavyelere yaptığı gibi bir şey yapsa

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
keşke @Abdullah Hacıgül kardeşimizde bu piyasada çokça merak edilen bu 3 kulaklığı incelese tek video da
Alpha S
G pro X
Fury X
onun düşünceleri bu forumda ki kişiler için önemli çünkü büyük bi kitleyiz, belkide birçok kardeşimiz yüksek bütçeli kulaklıklara heves edip almak istiyor ama 1 atımlık kurşunları olabiliyor. onlarında kafasında fikir oluşması adına böyle bi çalışma yapılabilir mi acaba ?
Güzel olur.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Corsair Void Elite Surround 7.1 aldım henüz sipariş aşamasında. Kulaklık nasıldır?
Genelde Void Elite RGB incelenmiş videolarda. Konu da açtım ama bakan olmadı, kullanan var mı aranızda kalitesi ne alemde?
650 TL'ye gaming gecesinde aldım ama pek de indirimli gibi gelmedi bana fiyatı, aynı ürünün RGB modeli İtopya'da 700 TL sonuçta.
RGB modeli ile ses kalitesi aynı ise değiştirmeyi düşünmüyorum, aralarındaki tek fark RGB ise sorun değil yani. Var mı bilgi verebilecek?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
@Ethem Aslan Razer Kraken 7.1 V2 Drop Plus dan daha mı iyi?

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ethem bu konuyu açtın da millet sana soru sorunca ne yapıcan : D?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O model eskiydi yanlış hatırlamıyorsam, niye onu düşünüyorsun?
Çok eski zaten bende var zaten bi 5 yıldır ama çok memnun değilim ses kalitesi olarak güzel ama rahatlığı çok iyi değil. Belki Drop Plus a geçebilirim

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Çok eski zaten bende var zaten bi 5 yıldır ama çok memnun değilim ses kalitesi olarak güzel ama rahatlığı çok iyi değil. Belki Drop Plus a geçebilirim
Bilemedim :D bence deneme şansın varsa mutlaka dene.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Corsair Void Elite Surround 7.1 aldım henüz sipariş aşamasında. Kulaklık nasıldır?
Genelde Void Elite RGB incelenmiş videolarda. Konu da açtım ama bakan olmadı, kullanan var mı aranızda kalitesi ne alemde?
650 TL'ye gaming gecesinde aldım ama pek de indirimli gibi gelmedi bana fiyatı, aynı ürünün RGB modeli İtopya'da 700 TL sonuçta.
RGB modeli ile ses kalitesi aynı ise değiştirmeyi düşünmüyorum, aralarındaki tek fark RGB ise sorun değil yani. Var mı bilgi verebilecek?
Bahsettiğin modeli ilk defa duydum, araştırmadan alman hata olmuş. Bence iptal edip daha garanti bir model al.

Top Bottom