Neler Yeni

Bütçeye uygun klavye önerisi

semih.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe semih cunkur
Evet bir klavye katili olarak CS2 nin eşleştirmesi yüzünden klavyemi kirdim. Klavye önerisi istiyorum sizden,bütçem 1500-3000 arası mekanik olup olmaması önemli değil,ama mekaniğe pek ısınamadım genede neden olmasın tasarımı güzel olursa ve boyutu en az %75 olması

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Taha

Pro modelini kullanıyorum, ses ve hissiyat olarak gerçekten çok beğendiğim bir klavye. Pro modeline aradaki farkı vermek çok mantıklı bir seçenek değil, tamamen bütçe ve zevk meselesi. altarnatif olarak akko klavye modellerine bakabilirsin, mekanik klavyeleri genel olarak düşünme, hissiyatı etkileyen bir çok faktör var, örnek olarak bu klavyeye azoth kullandıktan sonra geçtim ve çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

semih.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe semih cunkur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pro modelini kullanıyorum, ses ve hissiyat olarak gerçekten çok beğendiğim bir klavye. Pro modeline aradaki farkı vermek çok mantıklı bir seçenek değil, tamamen bütçe ve zevk meselesi. altarnatif olarak akko klavye modellerine bakabilirsin, mekanik klavyeleri genel olarak düşünme, hissiyatı etkileyen bir çok faktör var, örnek olarak bu klavyeye azoth kullandıktan sonra geçtim ve çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle öneride bulunduğunuz için teşekkürler klavye elime ingilizce olarak mı gecicek yoksa Türkçe olarak mı ?

Top Bottom