- Bütçe
- 4999
Elimde hali hazırda Galax rtx 4070 super 3 fan modeli var.
Alacağım işlemci Ryzen 5 7500 F
Anakart olarak MSI b650m-e
Geriye sadece kasa kalıyor ve kendiliğinden psu'lu bir kasa arıyorum. Kasaya minimum bütçeyi ayırmak istiyorum.
gamdias argus e4 elite modelini düşünüyorum fakat 600 watt ve 750 watt arasında çok yüksek fiyat farkı var. Sizce 600 watt psu yeterli olur mu? Ekran kartım ve diğer parçaları sığdırabilirmiyim ? Eğer farklı kasa önerilerinizde var ise değerlendirmek isterim. İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim. 5000 tl civarına çıkabilirim fakat daha düşük bir fiyat bandında bitirmek tercihim.
Alacağım işlemci Ryzen 5 7500 F
Anakart olarak MSI b650m-e
G.Skill 32GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000mhz CL36 DDR5 AMD EXPO Ram
Pearles assasins 120 kule tipi soğutucum var.Geriye sadece kasa kalıyor ve kendiliğinden psu'lu bir kasa arıyorum. Kasaya minimum bütçeyi ayırmak istiyorum.
gamdias argus e4 elite modelini düşünüyorum fakat 600 watt ve 750 watt arasında çok yüksek fiyat farkı var. Sizce 600 watt psu yeterli olur mu? Ekran kartım ve diğer parçaları sığdırabilirmiyim ? Eğer farklı kasa önerilerinizde var ise değerlendirmek isterim. İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim. 5000 tl civarına çıkabilirim fakat daha düşük bir fiyat bandında bitirmek tercihim.