Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
dostum sence 2. bilgisayara 10k verebiliyor ama eve çıkamıyormuApple MacBook Air M1 Çip 8GB 256GB SSD macOS 13" QHD Taşınabilir Bilgisayar Gümüş MGN93TU/A
https://www.hepsiburada.com/apple-m...s-mgn93tua-p-HBV0000130VNJ?magaza=Hepsiburada
eğer 10k bütçen varsa ve oyun oynamayacaksan ders için bu ideal. Eğer oyun oynamak istersen de GeForce Now’dan oynarsın zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu sahibi bombayı bıraktı gitti o gelip bir şeyler söylese eyvallah. Şu anda varsayımlar üzerinden tartışıyoruz farkındaysan
dostum zaten varsayım 2. bilgisayarına 10k verebilen bi insan bence eve çıkabilirApple MacBook Air M1 Çip 8GB 256GB SSD macOS 13" QHD Taşınabilir Bilgisayar Gümüş MGN93TU/A
https://www.hepsiburada.com/apple-m...s-mgn93tua-p-HBV0000130VNJ?magaza=Hepsiburada
eğer 10k bütçen varsa ve oyun oynamayacaksan ders için bu ideal. Eğer oyun oynamak istersen de GeForce Now’dan oynarsın zaten
konu sahibi bombayı bıraktı gitti o gelip bir şeyler söylese eyvallah. Şu anda varsayımlar üzerinden tartışıyoruz farkındaysan
hocam adam okuluna bilgisayarı götürmek isterse ne yapacakdostum sence 2. bilgisayara 10k verebiliyor ama eve çıkamıyormu
dostum zaten varsayım 2. bilgisayarına 10k verebilen bi insan bence eve çıkabilir
dostum sence 2. bilgisayara 10k verebiliyor ama eve çıkamıyormu
dostum zaten varsayım 2. bilgisayarına 10k verebilen bi insan bence eve çıkabilir
Yahu coşmayın bi, görmüşsünüz bir yerde her şeye ceza verildiğini her platformu aynı şeye çeviriyorsunuz.Konu açıp kaçanların da ceza alması gerekmez mi? @Mehmet Yılmaz
forumda random atmak uygunsuz sayılıyorbi masaüstü ve bi laptop alacak kadar imkanı varsa aylık 700 TL kira koymayabilir
PASDÖPĞÖADÇASŞDÇQWĞDPÇADÖASDPĞAÖŞSD
Kızma abi pardon.Yahu coşmayın bi, görmüşsünüz bir yerde her şeye ceza verildiğini her platformu aynı şeye çeviriyorsunuz.
konuyu açıp derse kaçtım bitene kadar cevap gelir diye bütçe yazmayı unutmuşum zaten tek dert o da değilmiş masaüstü var dememe rağmen yine kasa bak diyen çıkmış orda kopmuş zaten.Konu açıp kaçanların da ceza alması gerekmez mi? @Mehmet Yılmaz
max 10kBütçe nedir?
Macbook Air alın o zaman.konuyu açıp derse kaçtım bitene kadar cevap gelir diye bütçe yazmayı unutmuşum zaten tek dert o da değilmiş masaüstü var dememe rağmen yine kasa bak diyen çıkmış orda kopmuş zaten.
bütçe yazmayı unutmuşum kusura bakmayın 10k ya kadar yolu var.
max 10kbütçe nedir
konuyu açıp derse kaçtım bitene kadar cevap gelir diye bütçe yazmayı unutmuşum zaten tek dert o da değilmiş masaüstü var dememe rağmen yine kasa bak diyen çıkmış orda kopmuş zaten.
max 10k
Apple MacBook alabilirsin.konuyu açıp derse kaçtım bitene kadar cevap gelir diye bütçe yazmayı unutmuşum zaten tek dert o da değilmiş masaüstü var dememe rağmen yine kasa bak diyen çıkmış orda kopmuş zaten.
max 10k