Yardım Bütün belgelerim fotoğraflarım gitti yardım

Reaksiyon skoru
66
Beyler selamın aleyküm yardımınıza ihtiyacım var. 10-15 senelik fotoğraflarım anılarım belgelerim silindi. Mavi ekran hatası veriyordu bende ekranda bir şeye bastım her şeyi silmiş geri döndürebilir miyim? Benim çok önemli.

Beyler selamın aleyküm yardımınıza ihtiyacım var. 10-15 senelik fotoğraflarım anılarım belgelerim silindi. Mavi ekran hatası veriyordu bende ekranda bir şeye bastım her şeyi silmiş geri döndürebilir miyim? Benim çok önemli.
Aleyküm selam, eğer üzerine veri yazmadıysanız belirli programlar aracılığıyla geri alabilirsiniz

Veri yazmadım kendini formatlamış açıldı. bişey yüklemedim benim için çok önemli bu

Genelde çoğu geri gelmez. Son kıllandıkların belki. Recuva ile dene bi. Kurtarma olasılığı varsa ve aradığın dosyaları yeşil renkte gösteriyorsa üçretli sürüme yükseltirsin ve geri yüklersin. Önerim ayrı bir fiziki diske geri yüklemek. Testdisk bedava ama neyi kurtardığını göremiyorsun ve komut ile çalışıyor.

Çok çok önemliyse kendin uğraşma. Bu işi yapan özel şirketler var ve "pahalılar". Kendin kurcaladıkça kurtarılma olasılığı olanları da bozarsın.

Dostum bilgisayar açılıyor ve windowsa girebiliyor musun yoksa mavi ekran mı verip duruyor?
Veri kurtarması yapan firmalar var onla gönderebilirsin.

Veri yazmadım kendini formatlamış açıldı. bişey yüklemedim benim için çok önemli bu
dostum daha 4 gün önce yanlış diski formatladım bende hepsi silindi kurulumdan sonra 500 gb hdd içinden önceki erilerle berbaer 650 gb veri kurtardım hepsinide aktardım disk drill kullandım ücretlidir sen kaçağını indir yap işini görür .umarım kurtarırsın

Geri