T.P.G.
80+ Titanium
Bide Fen Lisesi benim. Garanti kazık. yArraZaten sıkıntı orda, hala sınavdan bahsediyorlar. Birde zor olursa sınavlar ben isyan çıkartırım okulda.
Empati yapamadığı içinNetice şudur ki;
Ziya Selçuk'u öğrenci yapmak gerek
me too bro... me tooBide Fen Lisesi benim. Garanti kazık. yArra
Bunu alıcan sokucan YKS'ye ay YKS buna sokacak (gözüne soruları)Empati yapamadığı için
Yapilan şey saçmalık yaZaten sıkıntı orda, hala sınavdan bahsediyorlar. Birde zor olursa sınavlar ben isyan çıkartırım okulda.
me too bro... me too
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu alıcan sokucan YKS'ye ay YKS buna sokacak (gözüne soruları)
Artık derslerden 50 alayım sınıfı geçeyim yeter diyorum. Hayatta kalmaya odaklandım.me too bro... me too
''Hatırlatın bana nasıl mutlu yaşamak odaklandım hayatta kalmaya, yaram da var baya''Artık derslerden 50 alayım sınıfı geçeyim yeter diyorum. Hayatta kalmaya odaklandım.
sanmam hocalarınız nerden bilicek ? sallamışlar2 haftaya açacaklar galiba. bizim hocalar diyordu
Böyle oldu çünkü, yine öyle olacak. 2-3 haftaya tüm okullar açılacaksanmam hocalarınız nerden bilicek ? sallamışlar
he cahıl cahıl gez ortalıkda aynen gıtme zaten sen? ısteyen bırakabılır okulu kalırsın 2 sene senıde ılgılendırmez sonra naparsan yap hayatındaOkulları varlığı direk saçmalık neden var?
Eğer para kazanmak okul sayesinde olmasa, okuldan hiçbir şey kazanmayacak olsan bilgi için okula gider misin?he cahıl cahıl gez ortalıkda aynen gıtme zaten sen? ısteyen bırakabılır okulu kalırsın 2 sene senıde ılgılendırmez sonra naparsan yap hayatında