Temiz bulursan voge sr1 Maxi scooter bende var aşşşşşşşııııırrııııı memnunumMax bütce 85bin 0 veya 2.el farketmez ama boyum 1.90 altımda oyuncak gibi durmayacak motor önerir misiniz?
Gerçekten güzel bir motora benziyo hocam bunu listeme ekledim naked tipi öneriniz varmı acabaTemiz bulursan voge sr1 Maxi scooter bende var aşşşşşşşııııırrııııı memnunum
naked motor 85 k ya olsa olsa tvs olur ama büyük bir motor değil aksine çok küçük ben tvs sürdüğümde bisiklet sürüyormuş hissiyatı veriyor belki dirft l olabilir onuda tavsiye etmiyorum başa beladır sürekli bir arızası falan çıkar hassas motor bloğu sağlam tamam ama elektronik aksam sıkıntılıGerçekten güzel bir motora benziyo hocam bunu listeme ekledim naked tipi öneriniz varmı acaba
Pulsar NS 125 e ne diyorsunuz kalıplı bir motor munaked motor 85 k ya olsa olsa tvs olur ama büyük bir motor değil aksine çok küçük ben tvs sürdüğümde bisiklet sürüyormuş hissiyatı veriyor belki dirft l olabilir onuda tavsiye etmiyorum başa beladır sürekli bir arızası falan çıkar hassas motor bloğu sağlam tamam ama elektronik aksam sıkıntılı
Yani drift ten büyük sürücü kursunda konunun kullanmıştım güzel motor dizinizi koyduğunuz yer çok titriyor onun dışında bir sorun yok ve evet kalıplı bir motor ama şahsen onu alacağıma voge sr1 alırdım çünkü japon kalitesinde denilebilir 4000km bir tane bile sıkıntısı olmadı en küçük sıkıntı bile olmadı titreme desen yok denecek kadar az sadece rölanti de titriyor oda bütün scooterlarda var hareket halinde titreşim diye bişey yok aşırrı konforlu direk voge sr1 al geç eğer ben naked istiyorum illa dersen bulabilirsen voge r125 ye alabilirsin oda Süper motorPulsar NS 125 e ne diyorsunuz kalıplı bir motor mu
Voge 125 r bulabilirim fakat o motoru hiç sürme fırsatım olmadı boyutu hakkında bir bilgim yok 1.90 boya küçük kalmaz mı sizceYani drift ten büyük sürücü kursunda konunun kullanmıştım güzel motor dizinizi koyduğunuz yer çok titriyor onun dışında bir sorun yok ve evet kalıplı bir motor ama şahsen onu alacağıma voge sr1 alırdım çünkü japon kalitesinde denilebilir 4000km bir tane bile sıkıntısı olmadı en küçük sıkıntı bile olmadı titreme desen yok denecek kadar az sadece rölanti de titriyor oda bütün scooterlarda var hareket halinde titreşim diye bişey yok aşırrı konforlu direk voge sr1 al geç eğer ben naked istiyorum illa dersen bulabilirsen voge r125 ye alabilirsin oda Süper motor
Biraz küçük drift kadarVoge 125 r bulabilirim fakat o motoru hiç sürme fırsatım olmadı boyutu hakkında bir bilgim yok 1.90 boya küçük kalmaz mı sizce
Hocam son olara Voge sr1 şehirler arası yolculukta sıkıntı çıkarmaz değilmi samsun-amasya samsun-ankara gibi sıkıntı cıkarmazsa bu motoru almayı düşünüyorum şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürlerBiraz küçük drift kadar
Hocam son olara Voge sr1 şehirler arası yolculukta sıkıntı çıkarmaz değilmi samsun-amasya samsun-ankara gibi sıkıntı cıkarmazsa bu motoru almayı düşünüyorum şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler
Ben de tvs raider düşünüyorum 85 bütçeye sıfır olarak daha iyi motor yok fakat servis yedek parça vs. sorunluymuş heralde bilgisi olan var mıBiraz küçük drift kadar
Servis sıkıntısı çekmezsin bu tarz söylentilere inanma kendin görmeden arkadaşım kaza yaptı çamurluk kırıldı manet kırıldı birkaç daha hasar vardı 5000 lira ile kurtuldu 4 günde çıktı motor sıkıntı çekmezsinBen de tvs raider düşünüyorum 85 bütçeye sıfır olarak daha iyi motor yok fakat servis yedek parça vs. sorunluymuş heralde bilgisi olan var mı
100 ü geçmem diyorsan çıkarmaz bir buçuk iki saatte bir dinlenirsin bi 20 dk hiçbir sıkıntı olmaz ama 125 lik hiçbir motorla uzun yol önermem Max bursa İstanbul 100-150km sonrası çile çünküHocam son olara Voge sr1 şehirler arası yolculukta sıkıntı çıkarmaz değilmi samsun-amasya samsun-ankara gibi sıkıntı cıkarmazsa bu motoru almayı düşünüyorum şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler
Bunun dışında sadece 2. elde düşük fiyata satmaktan korkuyorum mesela şimdi 85e alıp 2 yıl sonra 40-50ye falan satarsam kötü olur. Bu yüzden Kasım-Aralık 2025 gibi dio 80-90a düşse onu bekleyip alacam acaba düşer mi bu yıl 90 bandına. Yoksa 2 haftaya tvs alacamServis sıkıntısı çekmezsin bu tarz söylentilere inanma kendin görmeden arkadaşım kaza yaptı çamurluk kırıldı manet kırıldı birkaç daha hasar vardı 5000 lira ile kurtuldu 4 günde çıktı motor sıkıntı çekmezsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100 ü geçmem diyorsan çıkarmaz bir buçuk iki saatte bir dinlenirsin bi 20 dk hiçbir sıkıntı olmaz ama 125 lik hiçbir motorla uzun yol önermem Max bursa İstanbul 100-150km sonrası çile çünkü