Boş yaptınnereye maliyetine motor satıyor bırak allah aşkına adam gibi anlatamıyorsun sonra insanlara beni yorma diyorsun biliyorsan anlat bilmiyorsan konuşma kafasını karıştırma insanların
Boş yaptınnereye maliyetine motor satıyor bırak allah aşkına adam gibi anlatamıyorsun sonra insanlara beni yorma diyorsun biliyorsan anlat bilmiyorsan konuşma kafasını karıştırma insanların
Sen kralını yapmışsın.Boş yaptın
Sen kralını yapmışsın.
Apec maliyetine filan motor yapmıyor aksine, kullandığı parçalar o kadar dandik ve maliyetsiz ki, motoru aşırı pahalıya satıyor.
Kralını sen yapmış oldun sağolSen kralını yapmışsın.
Apec maliyetine filan motor yapmıyor aksine, kullandığı parçalar o kadar dandik ve maliyetsiz ki, motoru aşırı pahalıya satıyor.
Sen daha emzik kullanırken ben motor üstündeydim. Sen gibi internetten video izlemiyorum ben, apec motorum vardı ve ona göre konusuyorum.Kralını sen yapmış oldun sağolNe dandiği ya o kadar profesyonel incelemesi var Hayat Motorla Güzel kanalındaki incelemelere bak istersen yada git servislere bak arıza falan yok. Ama bunları öğrendikten sonra boş yapmaya devam et yine sıkıntı yok
Kusura bakmada sen emzik bile kullanamazsın neden motosiklet aldınki. Allahtan kaza geçirmemişsin bu tafikte. Motor çıkalı kaç ay olduki madem sorunu vardı misliyle değişim bile alabilirdin garantiden. O halde zaten Volta motor iflas ederdi. Siz gidiyorsunuz bu motorları ona buna kurcalattırıyorsunuz sonra garanti dışı kalınca böyle boş yapıyorsunuz standart boş yapan bebe tipiSen daha emzik kullanırken ben motor üstündeydim. Sen gibi internetten video izlemiyorum ben, apec motorum vardı ve ona göre konusuyorum.
Milletin incelemeleriyle yorum yaparsan şu atasözünü derim : LINK
Alıntıyı görüntüle