Gif Man
80+ Gold
Hayırlı olsun en kısa zamanda baklavamızı isterizBugün normalde Nothing Phone 1 256GB alacaktım. Babam gitmiş Samsung Galaxy S23FE 256GB almış. Telefon ihtiyacımı halletmiş oldum. Birkaç gündür telefon ile ilgili baya bir konu açtım. Yazan herkese teşekkür ederim önerileri için. Sonunda aldım telefon. Kılıf vs. önerilere açığım.
teşekkür ederim. Baklavaya bakarızHayırlı olsun en kısa zamanda baklavamızı isteriz
Teşekkür ederim.hayırlı olsun şöyle babamız olmadı üniversite giderken leptopu yazın calısıp kendi paramla aldım iphone 14 ü calısıp aldım gaming masaüstü pc mi çalışıp aldım 1 kuruşda vermedi bana söylemede ne istersen al diyo yardım edeyim yok
Ekran koruyucuya gerek var mı? Kardeşimde s20fe vardı ve kutusundan ekran koruyucu ile çıktı. Bunda da var mıdır?
Valla Samsung Öyle bir şey Yapmıyor Diye Biliyorum .teşekkür ederim. Baklavaya bakarız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim.
Beyler bu arada Amoled yanığı falan olur mu? Hiç kullanmadım Amoled vs.
Ekran koruyucuya gerek var mı? Kardeşimde s20fe vardı ve kutusundan ekran koruyucu ile çıktı. Bunda da var mıdır?
Az önce de ben aldım. Hayırlı uğurlu olsun ikimizede kardeşim..Bugün normalde Nothing Phone 1 256GB alacaktım. Babam gitmiş Samsung Galaxy S23FE 256GB almış. Telefon ihtiyacımı halletmiş oldum. Birkaç gündür telefon ile ilgili baya bir konu açtım. Yazan herkese teşekkür ederim önerileri için. Sonunda aldım telefon. Kılıf vs. önerilere açığım.
Teşekkür ederim. Hayırli olsun
Bu sepette sizi birine seçmeye zorluyor. Ben buradan alacaktım normalde.Hocam Bu Kampanyayı Görseymişsin Keşke .
Galaxy S23 FE | Samsung Türkiye
Galaxy S23 FE (SM-S711BZACTUR) en uygun fiyatlarla samsung.com'da! Detaylı bilgiler ve size en uygun Akıllı Telefonlar ürünleri Samsung Türkiye'de.shop.samsung.com
Alıntıyı görüntüle