Neler Yeni

📱Büyük bir sürprizle Samsung Galaxy S23FE aldım🫡🎉🔥

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
telefonun eldeki hissiyatı nasıl çok büyük model istemiyorum şuan 11 kullanıyorum mesela
hocam bu arada demeyi unuttum. iphone 11'den androide geçmeyin bence. yine iphone alın. android önermem.

DarkQuell

80+
hocam bu arada demeyi unuttum. iphone 11'den androide geçmeyin bence. yine iphone alın. android önermem.
ya iphone yeni geçtim eskiden j7 kullanıyordum yaklaşık 6-7 yıl kullandım ve memnundum şimdi 1 senedir yaklaşık 11 kullanıyorum geri samsunga geçmeye karar verdim hız ve kolaylık olarak çok iyi telefon ama bilmiyorum android üst segmentleri iyi oluyor sıkıntı yaşamam herhalde

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ya iphone yeni geçtim eskiden j7 kullanıyordum yaklaşık 6-7 yıl kullandım ve memnundum şimdi 1 senedir yaklaşık 11 kullanıyorum geri samsunga geçmeye karar verdim hız ve kolaylık olarak çok iyi telefon ama bilmiyorum android üst segmentleri iyi oluyor sıkıntı yaşamam herhalde
ben hem huawei hem iphone hem samsung kullandım. her şey apple'da çok daha iyiydi. huawei de samsungtan iyiydi bence. sıfır bir tane ip12 bulsam alacaktım s23fe yerine. bana s23fe hem çok karışık geliyor hem de pili çok hızlı gidiyor. arkadaşım yeni telefon diye dedi. 1-2 haftaya iyileşir dedi ama ben sıfır telefon almışım sonuçta. eğer bütçede sıkıntı yoksa android tavsiye etmem ben.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Sercan GÖKALP
Bugün normalde Nothing Phone 1 256GB alacaktım. Babam gitmiş Samsung Galaxy S23FE 256GB almış. Telefon ihtiyacımı halletmiş oldum. Birkaç gündür telefon ile ilgili baya bir konu açtım. Yazan herkese teşekkür ederim önerileri için. Sonunda aldım telefon. Kılıf vs. önerilere açığım.
En iyi mal cebindeki maldır kardeşim hayrını gör

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
hayırlı olsun şöyle babamız olmadı üniversite giderken leptopu yazın calısıp kendi paramla aldım iphone 14 ü calısıp aldım gaming masaüstü pc mi çalışıp aldım 1 kuruşda vermedi bana söylemede ne istersen al diyo yardım edeyim yok :D:D
Bizim pederde çalışıp kazandığım parayı alıyor.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende hala ne kargo gözüküyor ne bişi sizde de aynı mı hocam
ben iptal ettim hocam. mail attım spigene. iade etmek istiyorum diye. kısa sürede cevap yazdılar. tamam dediler. siz de isterseniz bir mail atın. bilgi alırsınız.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
ben iptal ettim hocam. mail attım spigene. iade etmek istiyorum diye. kısa sürede cevap yazdılar. tamam dediler. siz de isterseniz bir mail atın. bilgi alırsınız.
Müsait bir zamanda bakarım

Top Bottom