Büyük Boy Mousepad Önerisi

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
644
Herkese merhaba mouse pad arıyorum büyük boy ortalama bütcem 100-150 tl arası SS bakıyorum genelde ama size sorayım dedim Fiyat performans mousepad bilen yzabilirmi

Ben Xrades kullanıyorum. Trendyoldan almıştım çok memnunum

Düz mü, RGB model mi?
Düz modeli 90x40 70tl civarı almıştım. Önceden SS Qck S kullanıyordum büyüğüne bütçe yetmedi diye aldım ama hiç pişman değilim. Yine alsam bunu alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sence Steal series alınır mı? yoksa xrades mı almalıyım
Yani paran varsa steelseries alabilirsin. Önceden S boy kullandım güzeldi ama şimdi xradesten de çok memnunum fiyatına göre harika performans

Düz modeli 90x40 70tl civarı almıştım. Önceden SS Qck S kullanıyordum büyüğüne bütçe yetmedi diye aldım ama hiç pişman değilim. Yine alsam bunu alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani paran varsa steelseries alabilirsin. Önceden S boy kullandım güzeldi ama şimdi xradesten de çok memnunum fiyatına göre harika performans
sen hangi baskıyı kullanıyorsun xrades yazdıgım zaman değişik fotoğraflı geliyor cok renkli bir şey alırsam oyun oynarken dikkatim dağılabilirmi acaba

Herkese merhaba mouse pad arıyorum büyük boy ortalama bütcem 100-150 TL arası SS bakıyorum genelde ama size sorayım dedim Fiyat performans mousepad bilen yzabilirmi
Valla bende ss var müq

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,288
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri