Büyük bütçe ile bilgisayar toplamak

O paraya 6900xt toplanmalı ve psu değiştir
Konu AMD'nin ekran kartlarına gelince güvenemiyorum. Eskiden açılan forum konularını hatırlıyorum da, AMD'den ve sürücülerinden çok fazla kişi şikayetçiydi. Sizin düşünceleriniz nedir?

Konu AMD'nin ekran kartlarına gelince güvenemiyorum. Eskiden açılan forum konularını hatırlıyorum da, AMD'den ve sürücülerinden çok fazla kişi şikayetçiydi. Sizin düşünceleriniz nedir?
rtx performansının iyi olması ve dlss gibi teknolojiler istiyorsan nvidia saf kas gücü ise amd

• Beğen
Reaksiyonlar: snow
Hocam Nvidia Driverları Daha İyi Ancak AMD'nin Vrami Ve Saf Gücü Daha Fazla.İkisinide Tercih Edebilirsiniz İkiside Çok Kaliteli Kartlar

Selamlar. Büyük bütçeden kastım 40 bin TL, sadece oyun oynamak değil oyun yapma amacıyla da kullanacağım için bu kadar üst model bir bilgisayar alıyorum, elbette oyun da oynayacağım. Düşündüğüm sistem şuydu:

İşlemci AMD RYZEN 9 5900X 3.7GHz 64MB Önbellek 12 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
Anakart MSI MEG X570 UNIFY 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 Wi-Fi M.2 ATX Anakart
Bellek GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 4133MHz CL19 DDR4 Dual Kit Ram
Kasa MSI MAG FORGE 101M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa
Ekran Kartı MSI GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO 10G 10GB GDDR6X 320 Bit Ekran Kartı
Sıvı Soğutucu XPG LEVANTE RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
PSU POWER BOOST FORCE 1000W 80+ Gold 140mm Fanlı PSU
SSD <Henüz düşünmedim, önerileriniz?>
Monitör
LG 27" 27GN950-B 144Hz 1ms HDMI DP UHD Nano G-Sync Uyumlu Gaming Monitör

Şu hâliyle 32 bin TL tutuyor, fiyatı biraz daha aşağı çekersek daha iyi de olabilir. Yani işlemci ve ekran kartı haricindeki ürünleri daha sonra da değiştirebilirim diye düşündüm. Önerileriniz ve düşünceleriniz neler bu sistem hakkında?
psu değiştirebilme şansın varsa mükemmel

• Beğen
Reaksiyonlar: snow
O eskidendi zaten yinede 32000 tl ye 3090 toplanmalı

3090 Alabiliyosanız 3090 Alın Hocam

3080 GX TRIO ile aynı 3090 modeli arasında 9 bin TL fark var, maalesef alamıyorum. Teşekkürler cevaplarınız için.
Gx trio olmasın daha ucuza daha iyi modeller var

3080 GX TRIO ile aynı 3090 modeli arasında 9 bin TL fark var, maalesef alamıyorum. Teşekkürler cevaplarınız için.
Önemli Değil Forumun Amacı Bu Zaten.3090 18000 TL'ye Bulunuyordu Hatırladığım Kadarıyla

Geri