Büyük el için kablosuz fare önerisi

Lejant

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5000
Avuç içimin başlangıcından orta parmak ucuma kadar olan mesafe 20 cm. Şu anda elimdeki mouse küçük olduğu için yarı claw, yarı palm tarzı bir tutuş kullanıyorum ancak bu hiç rahat gelmiyor. Full palm grip bir mouse benim için çok daha konforlu olur diye düşünüyorum. Ayrıca kablosuz olmasını da istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mevcut kullandığım mouse: Razer DeathAdder Essential.

https://www.banayeni.com/benq-zowie...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=nnb&v=1.77.9

Bu mouse hakkında bilgisi olan var mı?

Bu 4 Fareye bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avuç içimin başlangıcından orta parmak ucuma kadar olan mesafe 20 cm. Şu anda elimdeki mouse küçük olduğu için yarı claw, yarı palm tarzı bir tutuş kullanıyorum ancak bu hiç rahat gelmiyor. Full palm grip bir mouse benim için çok daha konforlu olur diye düşünüyorum. Ayrıca kablosuz olmasını da istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mevcut kullandığım mouse: Razer DeathAdder Essential.

https://www.banayeni.com/benq-zowie...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=nnb&v=1.77.9

Bu mouse hakkında bilgisi olan var mı?
Boşuna outlet ürün almayın.

Bu 4 Fareye bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşuna outlet ürün almayın.

Attığınız modelleri inceledim. Pwnage olan olabilir. Ancak Razer DeathAdder Essential 127mm olmasına rağmen küçük geliyor. 5000 Türk Lirasına civarında 13 cm ve üzeri mouse bulunabilir mi?

O boyutta bir fare bulamazsın. İçlerinde boyut olarak en büyük olanı Pwanage olan. Benim de ellerim 21 santim palm tutmakta zorlanmıyorum.

O boyutta bir fare bulamazsın. İçlerinde boyut olarak en büyük olanı Pwanage olan. Benim de ellerim 21 santim palm tutmakta zorlanmıyorum.

Teşekkür ederim. Pwnage olan modeli almayı düşünecem.

1750608535882.webp
1750608542559.webp
1750608554959.webp

pwange kullandım, soruların varsa sorabilirsiniz hocam.

1. Uzun süreli kullanımda elini rahatsız ediyor mu?
  2. Şimdiye kadar bir sorun yaşadın mı?
  3. Delikli yapısı bir sorun oluşturur mu? (Daha önce delikli mouse kullanmadım.)

Geri