Neler Yeni

Büyük hayal kırıklığım. Tavisye istiyorum.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
Lütfen üşenmeden okuyun arkadaşlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

16 aralıkta incehesaptan bir sistem aldım arkadaşlar ve o gün bu gündür sorunlarla uğaraşmaktan bir kere bile düzgünce bir oyun oyanayamadım çünkü sistemim hemen hemen her oyunda takılıyor, kasıyor. Sistemimi daha 1 hafta geçmeden tekrar servise yolladım ve test yapıldı sorun bulunamadı diye geri gönderdiler. Sonrasında ise tekrar aramalarım sonucunda ekran kartının değişimine karar verildi ve ekran kartımı gönderdim. Birkaç gün sonra aradım ve kartın stoklarda olmadığını söylediler onun yerine farklı öneriler sundular fakat ben kabul etmedim ve arızalı kartı stoklar yenileninceye kadar geri istedim. Ve bu olayların üstünden 3 ay geçti kart hâlâ stoklarda yok. Ekran kartı değişse bile bu sorun çözülür mü bilmiyorum ne yapsam bilmiyorum. Aradığım zamanda suçlu benmişim gibi ters konuşuyorlar. THH ye başvursam üzerinden 4 ay geçmiş sonuç çıkar mı bilmiyorum. Bu sorunlar yüzünden uzun bir süredir moralim bozuk ben bir öğrenciydim ve burs paramı katarak büyük hayallerle almıştım ve böyle olunca inanlımaz hayal kırıklığına uğradım maalesef D: Pcye format attım, farklı birkaç driver yüklesemde sorun ortadan kalkmadı. Bu kadar süre niye bekledin derseniz stokları bekledim ama 3 ay oldu ve ben adam gibi bi oyun oynayamadım. Ne yapmam lazım arkadaşlar bana tavsiye verin ve @Abdullahhacıgül abimi etiketleyin belki o yardımcı olur ben sesimi duyuramıyorum kâale alınmıyor galiba. Ve Abdullah abi dandik siteden alışveriş yapmaz diye bu siteyi ve seçmiştim ama sonuç BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar özelliklerin nedir?
Stok olsa yenilerler burada İncehesap'ın bir suçu yok. Stok olmadığından dolayı yenileyemiyorlar.
Bu bütün firmalar için geçerli.
Başa gelmeyen bilemez tabii hocam. Bu sorunlar varken stoklar vardı böyle olmasının sebebi yine onlar.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Başa gelmeyen bilemez tabii hocam. Bu sorunlar varken stoklar vardı böyle olmasının sebebi yine onlar.
Başına gelmeyen bilemez diye bir şey yok.
Bilgisayar özelliklerini sordum ona bile cevap vermemişsin.
Stok yok. Stok olsa neden göndermesinler?

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartın ne ayrıca İncehesap sana hangi kartları önerdi?
Ekran kartım XFX RX5500 XT 8 GB @Abdullah Hacıgül abimin vidosunu izledikten sonra almak istemiştim. Önerdikler kart Asusun 4gb modeliydi ve RX580 di
Mesaj otomatik birleştirildi:

B450M S2H V2 Anakart.
AMD Ryzen 5 3500X işlemci.
XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartı.
XPG 8 GB 3200 MHz RAM.
Kingston A2000 500 GB M.2 SSD.
Zalman Gigamax 550W PSU.

Stok olsa neden göndermesinler diye bir şey yok. Stok varkende göndermediler. Hem ben burada yaşadığım mağduriyeti dile getiriyorum hocam nedir bu sert tavrınız?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Teknoloji şans işidir dostum. Bugün bile en kaliteli ürünü alsan sorunlar çıkabilir.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
hocam kartta bir arıza varsa kesinlikle değişim yapmak zorundalar R5 1600AF MSİ 4GB 5500XT MECH ile sıkıntısız akıyorum ben şu an kaldı ki 8gb modeli ise daha da iyi olmak zorunda bana kalırsa şu zamana kadar beklemen hata direk tüm kanıtlarla garanti ile olan konuşmalar olsun vs vs tüketici haklarına git

Teknoloji şans işidir dostum. Bugün bile en kaliteli ürünü alsan sorunlar çıkabilir.
hocam yardım isteyen bir adama bunu da yazmazsınız be adam sizden tavsiye istiyor nasihat değil

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
Öyle tabi hocam ama insan kendini kazıklanmış hissediyor D:

hocam kartta bir arıza varsa kesinlikle değişim yapmak zorundalar R5 1600AF MSİ 4GB 5500XT MECH ile sıkıntısız akıyorum ben şu an kaldı ki 8gb modeli ise daha da iyi olmak zorunda bana kalırsa şu zamana kadar beklemen hata direk tüm kanıtlarla garanti ile olan konuşmalar olsun vs vs tüketici haklarına git

hocam yardım isteyen bir adama bunu da yazmazsınız be adam sizden tavsiye istiyor nasihat değil
Evet hocam bende pişmanım biraz ilkinde gitseydim diyorum. Kartta sıkıntı var hocam bakalım değişim dediler bekliyoruz. Fakat ya değişim olduktan sonra sorun düzelmesse o zaman ne olacak onu bilmiyorum.

@Abdullah Hacıgül Abi gör be

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Öyle tabi hocam ama insan kendini kazıklanmış hissediyor D:

Evet hocam bende pişmanım biraz ilkinde gitseydim diyorum. Kartta sıkıntı var hocam bakalım değişim dediler bekliyoruz. Fakat ya değişim olduktan sonra sorun düzelmesse o zaman ne olacak onu bilmiyorum.

@Abdullah Hacıgül Abi gör be
hocam şimdi problem şu senin o sistemle akman lazım normalde tamamen sistemde sorun var hani kendileri dahi kabul etmişler değişim işini ancak önerdikleri kart bence o kartın dengi değil yani pazartesiye kadar gerekli şeyleri ayarla tüketici haklarına başvur direk

Top Bottom