Neler Yeni

Büyük hayal kırıklığım. Tavisye istiyorum.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ekran kartım XFX RX5500 XT 8 GB @Abdullah Hacıgül abimin vidosunu izledikten sonra almak istemiştim. Önerdikler kart Asusun 4gb modeliydi ve RX580 di
Mesaj otomatik birleştirildi:

B450M S2H V2 Anakart.
AMD Ryzen 5 3500X işlemci.
XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartı.
XPG 8 GB 3200 MHz RAM.
Kingston A2000 500 GB M.2 SSD.
Zalman Gigamax 550W PSU.

Stok olsa neden göndermesinler diye bir şey yok. Stok varkende göndermediler. Hem ben burada yaşadığım mağduriyeti dile getiriyorum hocam nedir bu sert tavrınız?
Daha geçen hafta gaming gecesinde satmıştı bu karttan incehesap 20 adetti sanırım

HoYeon Jung

80+ Gold
Lütfen üşenmeden okuyun arkadaşlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

16 aralıkta incehesaptan bir sistem aldım arkadaşlar ve o gün bu gündür sorunlarla uğaraşmaktan bir kere bile düzgünce bir oyun oyanayamadım çünkü sistemim hemen hemen her oyunda takılıyor, kasıyor. Sistemimi daha 1 hafta geçmeden tekrar servise yolladım ve test yapıldı sorun bulunamadı diye geri gönderdiler. Sonrasında ise tekrar aramalarım sonucunda ekran kartının değişimine karar verildi ve ekran kartımı gönderdim. Birkaç gün sonra aradım ve kartın stoklarda olmadığını söylediler onun yerine farklı öneriler sundular fakat ben kabul etmedim ve arızalı kartı stoklar yenileninceye kadar geri istedim. Ve bu olayların üstünden 3 ay geçti kart hâlâ stoklarda yok. Ekran kartı değişse bile bu sorun çözülür mü bilmiyorum ne yapsam bilmiyorum. Aradığım zamanda suçlu benmişim gibi ters konuşuyorlar. THH ye başvursam üzerinden 4 ay geçmiş sonuç çıkar mı bilmiyorum. Bu sorunlar yüzünden uzun bir süredir moralim bozuk ben bir öğrenciydim ve burs paramı katarak büyük hayallerle almıştım ve böyle olunca inanlımaz hayal kırıklığına uğradım maalesef D: Pcye format attım, farklı birkaç driver yüklesemde sorun ortadan kalkmadı. Bu kadar süre niye bekledin derseniz stokları bekledim ama 3 ay oldu ve ben adam gibi bi oyun oynayamadım. Ne yapmam lazım arkadaşlar bana tavsiye verin ve @Abdullahhacıgül abimi etiketleyin belki o yardımcı olur ben sesimi duyuramıyorum kâale alınmıyor galiba. Ve Abdullah abi dandik siteden alışveriş yapmaz diye bu siteyi ve seçmiştim ama sonuç BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI.
pek bilgim yok ama sanırsam satıcıdan kaynaklanan bir durum. Tahminlerimce stok vardır lakin fiyatı senin ilk aldığın fiyatın 2 katına çıktığı için vermek istemiyorlar. Yanlışım varsa bu konuda bilgili arkadaşlar düzeltirse memnun olurum :)

pek bilgim yok ama sanırsam satıcıdan kaynaklanan bir durum. Tahminlerimce stok vardır lakin fiyatı senin ilk aldığın fiyatın 2 katına çıktığı için vermek istemiyorlar. Yanlışım varsa bu konuda bilgili arkadaşlar düzeltirse memnun olurum :)
Tüketici Haklarına başvurmanı tavsiye edebilirim.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan

öyle tabii ki direk tüketici haklarına git yani hatta bulabilirsen bak arkadaşlar geçen hafta satıldı diyorlar ss vs ne bulursan al koy dosyana resmen adam kazıklamak hani

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,916
İsim
Eren Yeager
Abdullah abi görse ne yapabileceğini sanıyorsun?
Tüketici Hakem Heyetine başvur yapabilecekleri bir şey varsa zaten onlar yaparlar.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik

4 ay geçmiş hocam ya THH ne yapar bilmiyorum. Kartın değişimini beklesem düzelmesse sonra gitsem dicemde ne zaman stok yenilenir onu da bilmiyorum D:

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Haklısın. Arkadaş geç bile kalmış.
ya işte söyler herşeyi 4 ay bekledim falan diye mağdur edildiğini söylesin önerdikleri kartın özellik olarak dengi olmadığını belirtsin özellikle hem piyasa değeri olarak hemde özellik olarak iyicesine mağdur olduğunu belirtsin çünkü karşısında ki kişi ne bilsin 5500xt ne :D

4 ay geçmiş hocam ya THH ne yapar bilmiyorum. Kartın değişimini beklesem düzelmesse sonra gitsem dicemde ne zaman stok yenilenir onu da bilmiyorum D:
halen beklemekten bahsediyorsun bak bir 4 ay daha mı bekliceksin :D

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Ekran kartım XFX RX5500 XT 8 GB @Abdullah Hacıgül abimin vidosunu izledikten sonra almak istemiştim. Önerdikler kart Asusun 4gb modeliydi ve RX580 di

B450M S2H V2 Anakart.
AMD Ryzen 5 3500X işlemci.
XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartı.
XPG 8 GB 3200 MHz RAM.
Kingston A2000 500 GB M.2 SSD.
Zalman Gigamax 550W PSU.

Stok olsa neden göndermesinler diye bir şey yok. Stok varkende göndermediler. Hem ben burada yaşadığım mağduriyeti dile getiriyorum hocam nedir bu sert tavrınız?
Dostum keşke kabul etseydin. RX 580 o karttan daha iyidir.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
Abdullah abi görse ne yapabileceğini sanıyorsun?
Tüketici Hakem Heyetine başvur yapabilecekleri bir şey varsa zaten onlar yaparlar.
Sorunum hakkında bir tavsiye verir belki diye dedim hocam.

HoYeon Jung

80+ Gold
Keşke bu sorun hakkında ne yapacağını sorun ortaya ilk çıktığı zaman danışsaydın. Dediğim gibi geç kalmışsın. Gene şansını dene ama ben pek umutlu olmazdım.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
ya işte söyler herşeyi 4 ay bekledim falan diye mağdur edildiğini söylesin önerdikleri kartın özellik olarak dengi olmadığını belirtsin özellikle hem piyasa değeri olarak hemde özellik olarak iyicesine mağdur olduğunu belirtsin çünkü karşısında ki kişi ne bilsin 5500xt ne :D

halen beklemekten bahsediyorsun bak bir 4 ay daha mı bekliceksin :D
Haklisiniz hocam ya bir 4 ay daha beklemek istemiyorum fakat ya THH de sonuç aleyhime çıkarsa bunu da düşünüyorum. Bir alışveriş yaptım başım ağridi ya D:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,707
Üyeler
169,607
Son üye
ozzytourcar
Top Bottom