onlinedoktor
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 339
- İsim
- Mustafa Karadeniz
EDİT(26.02.2021): Monster Pusat K3 Pro aldım çok pişmanım önerim bu markadan uzak durmanız.
Arkadaşlar dün öneri konusu açmıştım klavyeyle ilgili. Uzun zamandır da forumda araştırma yapıyorum ve Abdullah abinin çektiği klavye videolarını izliyordum. Şuana kadar 300-400 lira bandında en çok beğenilen klavyeleri size anket olarak sunacağım ve burdan ne sonuç çıkarsa onu alacağım. Ürünleri fiyatına göre de değerlendirirseniz çok memnun olurum. Bu anket, klavye alacak herkesin çok işine yarayacak lütfen katılım sağlayalım, bu klavyelere sahip olan kişileri etiketleyelim ve karşımıza güzel bir sonuç çıksın.
KÜÇÜK BİR NOT: Lütfen anketi onun bunun dedikleri ile cevaplamayın bunu söylememenin nedeni şu: Forumda biri bir yorum yapıyor bazıları da hiç bilmeden sadece yazmak için evet alınır yazıyor. O yüzden bilgi kirliliği yapmadan bu klavyeler arasından en iyisini seçelim.
TEŞEKKÜRLER.
ÜRÜNLERİN LİNKLERİNİ BURAYA KOYUYORUM FİYATLARINI VE ÖZELLİKLERİNİ KOLAYCA GÖREBİLMENİZ İÇİN
3. ÜRÜNÜN LİNKİ >>>
4. ÜRÜNÜN LİNKİ >>>
5. ÜRÜNÜN LİNKİ >>>
Arkadaşlar dün öneri konusu açmıştım klavyeyle ilgili. Uzun zamandır da forumda araştırma yapıyorum ve Abdullah abinin çektiği klavye videolarını izliyordum. Şuana kadar 300-400 lira bandında en çok beğenilen klavyeleri size anket olarak sunacağım ve burdan ne sonuç çıkarsa onu alacağım. Ürünleri fiyatına göre de değerlendirirseniz çok memnun olurum. Bu anket, klavye alacak herkesin çok işine yarayacak lütfen katılım sağlayalım, bu klavyelere sahip olan kişileri etiketleyelim ve karşımıza güzel bir sonuç çıksın.
KÜÇÜK BİR NOT: Lütfen anketi onun bunun dedikleri ile cevaplamayın bunu söylememenin nedeni şu: Forumda biri bir yorum yapıyor bazıları da hiç bilmeden sadece yazmak için evet alınır yazıyor. O yüzden bilgi kirliliği yapmadan bu klavyeler arasından en iyisini seçelim.
TEŞEKKÜRLER.
ÜRÜNLERİN LİNKLERİNİ BURAYA KOYUYORUM FİYATLARINI VE ÖZELLİKLERİNİ KOLAYCA GÖREBİLMENİZ İÇİN
1. ÜRÜNÜN LİNKİ>>>
2. ÜRÜNÜN LİNKİ >>>Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
www.monsternotebook.com.tr
3. ÜRÜNÜN LİNKİ >>>
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Philips ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
4. ÜRÜNÜN LİNKİ >>>
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
5. ÜRÜNÜN LİNKİ >>>
REDRAGON Indrah K555 Blue Switch Rgb Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol
Trendyol.com sayesinde REDRAGON ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
Son düzenleme: