Neler Yeni

Aula f75 mi bu klavye mi

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
O kalitesiz çin malı aulayı önerenlere bakma sen. Hemde temuyla uğraşmaxsın beklemekle falan boş ver. Kırmızı siviç en iyisi zaten

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
onu programla değiştiriceğim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

blue switch den daha sesliymiş ajazz dkw 400 alıcağım aula da 2.klavye olarak dursun
Ajaazın aulaya göre bi eksisi var mı? Ben de sessiz klavye arayışındayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
bedirhan
Ajaazın aulaya göre bi eksisi var mı? Ben de sessiz klavye arayışındayım.
Hocam ajazz dkw400 aula ya göre biraz daha kötü olduğunu söylüyorlar neye dayanarak bilmiyorum ama bence çok fark ediceğini düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berker Mısırlıoğlu
vallahi soru sormag icin açtım yeminederim şu aulayı alackatım ama çin malı oldugunu gorünce alasım kalmadı ondan sordum
Yanlış anlaşılmasın da şu çin malı olayına babaannem gibi yaklaşılması sıkmaya başladı cidden attığın klavye dahil türkiyede satılan bu tarz elektronik ürünlerin yarısı çinde üretiliyor, hatta markalı olanların da bir kısmı çinde üretiliyor. Ne aldığını biliyorsan bir sıkıntı yaşamazsın. Ben machenike gamepad aldım xbox gamepad ile neredeyse farkı yok. arkadaş burada 1k'ya satılıyor diye düzgün ürün sanmış ama bunun yerine gamepower alırım daha iyidir ki o da çin malı. Araştırmanı yaparsın, videoları izlersin, bilenlere sorarsın satın alırsın. Ürkek ceylan gibi yaklaşmaya gerek yok :D f75 denilen klavyeyi ben de sevmiyorum ve almadım da ama kötü olmadığını biliyorum mesela :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,785
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom