Monarch Leviathan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
hocam siz de mi?kırmızı siviç diye aldım yeşil siviç nasıl ses çok cıkmıyordur umarım
hocam siz de mi?kırmızı siviç diye aldım yeşil siviç nasıl ses çok cıkmıyordur umarım
anlamadımhocam siz de mi?
emoji cok yardımcı olduanlamadım
onu programla değiştiriceğim benben aldım iade edicem sağ alt tuşu yok çin malı işte ne bekliyon ki
blue switch den daha sesliymiş ajazz dkw 400 alıcağım aula da 2.klavye olarak dursunhocam siz de mi?
Ajaazın aulaya göre bi eksisi var mı? Ben de sessiz klavye arayışındayım.onu programla değiştiriceğim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
blue switch den daha sesliymiş ajazz dkw 400 alıcağım aula da 2.klavye olarak dursun
Hocam ajazz dkw400 aula ya göre biraz daha kötü olduğunu söylüyorlar neye dayanarak bilmiyorum ama bence çok fark ediceğini düşünmüyorumAjaazın aulaya göre bi eksisi var mı? Ben de sessiz klavye arayışındayım.
git buradan troll adam aula f75 imle kovalarım bak seninedenki güzel gözüküyor
Yanlış anlaşılmasın da şu çin malı olayına babaannem gibi yaklaşılması sıkmaya başladı cidden attığın klavye dahil türkiyede satılan bu tarz elektronik ürünlerin yarısı çinde üretiliyor, hatta markalı olanların da bir kısmı çinde üretiliyor. Ne aldığını biliyorsan bir sıkıntı yaşamazsın. Ben machenike gamepad aldım xbox gamepad ile neredeyse farkı yok. arkadaş burada 1k'ya satılıyor diye düzgün ürün sanmış ama bunun yerine gamepower alırım daha iyidir ki o da çin malı. Araştırmanı yaparsın, videoları izlersin, bilenlere sorarsın satın alırsın. Ürkek ceylan gibi yaklaşmaya gerek yokvallahi soru sormag icin açtım yeminederim şu aulayı alackatım ama çin malı oldugunu gorünce alasım kalmadı ondan sordum