blueshdream
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
hocam trollüyomusun anlamadım valla konuları karıştır oku biraz bu attığının klavyesinin kalitesi çok kötü parana yazıknedenki güzel gözüküyor
hocam trollüyomusun anlamadım valla konuları karıştır oku biraz bu attığının klavyesinin kalitesi çok kötü parana yazıknedenki güzel gözüküyor
vallahi soru sormag icin açtım yeminederim şu aulayı alackatım ama çin malı oldugunu gorünce alasım kalmadı ondan sordumAdam hesabı bu konu için açmış çok belli ediyor agdgdhhdjekwjsmd
haklısın vallaBen üzülmem. Kaç yüz sayfalık konular döndü burda. Zaten F75 indirimde olmasaydı da bunu alan insanlarla dalga geciyorduk.
sepette kupon vardi 40tl onla ucuza geldi yorumları iyi valla siz yalan atıyonuz ben almiyim diyehocam trollüyomusun anlamadım valla konuları karıştır oku biraz bu attığının klavyesinin kalitesi çok kötü parana yazık
sepette kupon vardi 40tl onla ucuza geldi yorumları iyi valla siz yalan atıyonuz ben almiyim diye
he vullavallahi soru sormag icin açtım yeminederim şu aulayı alackatım ama çin malı oldugunu gorünce alasım kalmadı ondan sordum
sagol valla şu levithanss sagolsun gece gece sayesinde klavye aldık bu arada bu ses çok çıkarmaz dimitamam hayırlı olsun ozaman
Hayırlı olsun bu fiyata daha iyisi yok. Güzel günlerde kullan. (7 parçaya ayrılmazsa)sepette kupon vardi 40tl onla ucuza geldi yorumları iyi valla siz yalan atıyonuz ben almiyim diye
ses çıkartabilecek kadar çalışırsa şükür etsagol valla şu levithanss sagolsun gece gece sayesinde klavye aldık bu arada bu ses çok çıkarmaz dimi
Çin malı ürüne para mı verilir? Ses çıkartırsa Necip'e söylersin halledilir zaten sıkıntı yok.sagol valla şu levithanss sagolsun gece gece sayesinde klavye aldık bu arada bu ses çok çıkarmaz dimi
aula da kırmızı SİVİÇ değilmişu aula mı neyse çin malı mı neyse o mu bumu?
bu daha ucuz bide kırmızı siviç![]()
Sarftech T60 Siyah Rgb Uygulamalı Kırmızı Red Switch Gaming Klavye Rgb Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Sarftech T60 Siyah Rgb Uygulamalı Kırmızı Red Switch Gaming Klavye Rgb Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İptal et hemen aula al sakamı yapion bu neyok bizim necip abi iyi biliyor valla ona soruyom her şeyden anlıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sipariş ettim klavyeyi sagol valla iyi geceler herkese
Yok aulada yeşil siviç var dandirik çin malı.aula da kırmızı SİVİÇ değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İptal et hemen aula al sakamı yapion bu ne
kırmızı siviç diye aldım yeşil siviç nasıl ses çok cıkmıyordur umarımYok aulada yeşil siviç vanr dandirik çin malı.