Neler Yeni

Büyüme geriliği hastalığına doktor bakar mı?

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan Çorak
Arkadaşlar merhaba zamanında 2013te büyüme geriliği ve dehb hastası olarak teşhis yedim ama hiç hormon kullanmadım. Şu anda elimde epikriz raporu var pazartesi heyete gidip psikiyatriste vericem. Boyum 173-176 civarlarında şu anda 17 yaşındayım. Boyumun normalden daha fazla uzun olması gerekiyordu 14 yaşından beri 4 cm falan uzadım ve bu durum benim garibime gidiyor. Yaşım büyüdükçe herkesin boyu benden daha uzun olmaya başlıyor ve ben bu durumdan şikayetçiyim. Asıl sorum ise doktora bu durumu belirtirsem ve geçmişte yediğim böyle bir sorunla karşılaştığımı gösterirsem bana büyüme hormonu verir mi?

Knispel

80+ Bronze
Lisede arkadaşıma büyüme geriliği teşhisi konmuştu growth hormonu tedavisi uygulandı ama detaylarını bilemiyorum doktorunla konuşsan iyi olur.

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan Çorak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lisede arkadaşıma büyüme geriliği teşhisi konmuştu growth hormonu tedavisi uygulandı ama detaylarını bilemiyorum doktorunla konuşsan iyi olur.
Heyet durumu var. Psikoloji doktoruna bunu gösterip beni ilgili alana yönlendirmesini söyleyeceğim.

Rulep

80+ Gold
devletin desteği 165 den kısa olanlar için diye biliyorum veya 160 dan da olabilir ortalama bir boyun olduğu için vereceğini zannetmiyorum ama yine de bir şansını dene

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan Çorak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
devletin desteği 165 den kısa olanlar için diye biliyorum veya 160 dan da olabilir ortalama bir boyun olduğu için vereceğini zannetmiyorum ama yine de bir şansını dene
Geçmiş raporuma bakarak bir şey yapabilir umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Talha Açıkgöz
Hocam ben kullanıyorum hormon 1.75 olana kadar kullanıcaksın dedi doktor size vermezler ki boyunuz kısa değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.70’in altında erkeğe kısa denmez ki dense bile ne olacak istediğin kadar uğraş sen belirleyemexsin boyunu

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar merhaba zamanında 2013te büyüme geriliği ve dehb hastası olarak teşhis yedim ama hiç hormon kullanmadım. Şu anda elimde epikriz raporu var pazartesi heyete gidip psikiyatriste vericem. Boyum 173-176 civarlarında şu anda 17 yaşındayım. Boyumun normalden daha fazla uzun olması gerekiyordu 14 yaşından beri 4 cm falan uzadım ve bu durum benim garibime gidiyor.
Yani ben 18 yaşındayım ve 1.68 boyundayım geçen Sene 17 yaşımdayken gitmiştim Hiç bir Şey vermediler Sadece Vitamin ilacı verdiler

Ayrıca 17 yaşımdaki kardeşim 1.85
15 yaşındaki kardeşim 1.77
Cidden nasıl okuyorda sana büyüme geriliği teşhisi konuyorda bana konulmuyor ve vitamin verip geçiriliyorum Garip???

Yani Ben 14 yaşımdan beridir 1-2cm uzamışımdır ergenlik çağı ben'de Bir bo*a yaramadı

Ayrıca ilaç için 1.65 altı mı ne olman gerek diye okumuştum bir ara bir yerde

Hocam ben kullanıyorum hormon 1.75 olana kadar kullanıcaksın dedi doktor size vermezler ki boyunuz kısa değil

1.70’in altında erkeğe kısa denmez ki dense bile ne olacak istediğin kadar uğraş sen belirleyemexsin boyunu
Yaş kaç? Ben 1.65 üstü vermiyorlar diye biliyorum

Top Bottom