ayak fotona göre uzayıp uzamicağını anlayabilen birisi varsa bana da yardımcı olsun lütfendoktor 5cm uzarsın dedi ama süphe ettim kapanmıs gibi geldi bakabilirmisinizAlıntıyı görüntüle
Benim attığım yer ergenlik ile alakalı.neler var ki ? Olmak istediğim mesleğin bölümü aşırı merak ettim internette de adam akıllı şeyler bulamadım
Doktor kim ki forumdakilerden İyi bilecekdoktor 5cm uzarsın dedi ama süphe ettim kapanmıs gibi geldi bakabilirmisinizAlıntıyı görüntüle
sadece o kanka doktorlar baska yere bakmıyo bu arada senin boy kacneler var ki ? Olmak istediğim mesleğin bölümü aşırı merak ettim internette de adam akıllı şeyler bulamadım
31 metre olursam sıkıntı yokBir kaç metre daha uzarsın.(!)
harbi ne alaka1.80 de ne alaka şimdi?
tamamdır kralBenim attığım yer ergenlik ile alakalı.
1.73 falanım ama hala ergenlikteyimsadece o kanka doktorlar baska yere bakmıyo bu arada senin boy kac
senin kac kısa varmi bakimharbi ne alaka
yastamamdır kral
1.73 falanım ama hala ergenlikteyim
ayak mı oayak fotona göre uzayıp uzamicağını anlayabilen birisi varsa bana da yardımcı olsun lütfen
15 reiss
senin kac kısa varmi bakim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yas
bilmiyorsun heralde sol elinin rontgenine bakılarak uzayıp uzamiican anlasılıyoayak fotona göre uzayıp uzamicağını anlayabilen birisi varsa bana da yardımcı olsun lütfen
yasıtız15 reis
Yani boş yere konu açtın, canın sıkıldı, yapacak bir şey bulamadın.bilmiyorsun heralde sol elinin rontgenine bakılarak uzayıp uzamiican anlasılıyo
185s
senin kac kısa varmi bakim
yas
ayak mı o
hoay massalh
ya bak ben 1 2 cm kesin uzarım zatende sizcce 5 cm felan olur mu diye sordumYani boş yere konu açtın, canın sıkıldı, yapacak bir şey bulamadın.