Neler Yeni

Öneri "BUZ GİBİ" çalışan bir oyuncu notebook arıyorum

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Selamaleyküm kankalar, daha önceki dizüstü tecrübelerimden dolayı sütten çok fazla ağzım yandı (drop, ısınma vs.); artık bu konuda çağ atlamak istiyorum. Orta ve üst segment bir ekran kartına, besleyebilecek yeterli bir işlemciye sahip, ve buna rağmen "BUZ GİBİ" çalışan bir oyuncu laptopu arıyorum. Şu an belirli bir bütçem yok, her türlü fikrinize açığım (fazla uçmamak şartıyla :D ). Önerileriniz nelerdir?

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Selamaleyküm kankalar, daha önceki dizüstü tecrübelerimden dolayı sütten çok fazla ağzım yandı (drop, ısınma vs.); artık bu konuda çağ atlamak istiyorum. Orta ve üst segment bir ekran kartına, besleyebilecek yeterli bir işlemciye sahip, ve buna rağmen "BUZ GİBİ" çalışan bir oyuncu laptopu arıyorum. Şu an belirli bir bütçem yok, her türlü fikrinize açığım (fazla uçmamak şartıyla :D ). Önerileriniz nelerdir?
Eski bir video ama bulunur bence

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Buz gibi çalışan bir laptop yok hocam. Masaüstüne kıyasla her türlü işlemcin alev alacaktır uzun kullanımda vs. dayanır, direnir ama yüksek değerleri görecektir. Masaüstü lazım sana hocam buz gibi istersen.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,937
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Arkadaşlar haklı, sana göre uçulan fiyatı söyle bari de altındaki alternatiflere bakalım.

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Buz gibi çalışan bir laptop yok hocam. Masaüstüne kıyasla her türlü işlemcin alev alacaktır uzun kullanımda vs. dayanır, direnir ama yüksek değerleri görecektir. Masaüstü lazım sana hocam buz gibi istersen.
Halihazırda zaten masaüstü bilgisayarım var, ama öğrenciyiz malum; mobilite için laptop bakınmak zorundayım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar haklı, sana göre uçulan fiyatı söyle bari de altındaki alternatiflere bakalım.
bütçeni yazman lazım ki diğer forumdaki kişilerde yardimci olsun yoksa 30k başlaman lazım ki ileriye dönük düşünuyorsan
Maximum 40 bin desem olur mu?

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Hocam bütçenize uygun alabileceğiniz pclerde termal macun ve sıvı metalli laptoplar var. Soğuk olsun istiyorsan mecbur sıvı metalli alacaksın veya termal macunu sıvı metal ile değiştirip garantisini bozacaksın. Ama çok fazla laptop kullanmış biri olarak sana tavsiyem sıvı metalli bir laptop ve yanına bir de kaliteli bir soğutucu almandır. Dışarıdayken idare edeceksin eve geçince soğutucu üzerine koyup yoluna bakacaksın.

WhoCares

80+ Gold
Halihazırda zaten masaüstü bilgisayarım var, ama öğrenciyiz malum; mobilite için laptop bakınmak zorundayım :)

Maximum 40 bin desem olur mu?
yeni çıkan 4k li lara bak derim alıcaksan en azından yeni seriden olsun yok olmaz diyorsan msi asus gigabyte auros dell 15 g se bu markalar pahalı geliyor daha uygun olsun diyorsan hp victuslara bak

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Hocam bütçenize uygun alabileceğiniz pclerde termal macun ve sıvı metalli laptoplar var. Soğuk olsun istiyorsan mecbur sıvı metalli alacaksın veya termal macunu sıvı metal ile değiştirip garantisini bozacaksın. Ama çok fazla laptop kullanmış biri olarak sana tavsiyem sıvı metalli bir laptop ve yanına bir de kaliteli bir soğutucu almandır. Dışarıdayken idare edeceksin eve geçince soğutucu üzerine koyup yoluna bakacaksın.
Halihazırda soğutucum var ekstradan, fakat o bile eski cihazıma yetemediği için çok çok imtina ederek cihaz bakınıyorum

yeni çıkan 4k li lara bak derim alıcaksan en azından yeni seriden olsun yok olmaz diyorsan msi asus gigabyte auros dell 15 g se bu markalar pahalı geliyor daha uygun olsun diyorsan hp victuslara bak
Hangisinin soğutma performansı önde peki?

Top Bottom