Neler Yeni

Buzdolabi tasinirken cizildi..

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Selamlar..
Yeni bir buzdolabi aldim hatta bugun horoz lojistik getirdi eve kartonuyla duruyor suan servisin gelip kurmasini bekliyorum lakin kotu birsey oldu.. Malesef apartmanimizin ici cok dar oldugu icin tasirken ufak bir cizik olmus kartonun kenari yirtilmis koseden bir siyrik olmus. Ufak bir cizik icin geri iade edip haftalarca beklemek istemiyorum eski buzdolabim bozuk.

Buzdolabinin rengi metal gri yuzeyindeki cizigi gidermek icin bildiginiz bir urun var mi tavsiye edebileceginiz? Cizigin yok olmasi veya gorunmemesi icin. Cizik ufak ama para verip aldigim seyi daha kullanmadan cizik gorunmesini istemiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Pasta cila at kanka :)

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Buzdolabı üzerinde magnet gibi süsler kullanıyorsanız bu şekilde kapatabilirsiniz. Yada oje falan olabilir ama kesinlikle belli olacaktır.

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araba kaportasına uygulanan pasta cila ürünlerinden alabilirsin. Nereden bulacağınızı az çok tahmin etmişsinizdir herhalde.
Arabaya yaptigi etkiyi buzdolabi yuzeyindede yapar mi dersiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buzdolabı üzerinde magnet gibi süsler kullanıyorsanız bu şekilde kapatabilirsiniz. Yada oje falan olabilir ama kesinlikle belli olacaktır.
Buzdolabinin on kapaginin en altinda yapistirilacak bir yer degil malesef. :)

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Arabaya yaptigi etkiyi buzdolabi yuzeyindede yapar mi dersiniz?
Elbette yapar, ama çiziğin boyutu ve derinliği çok büyük değilse yine arabalara uygulanan boya yaması oluyor onu da alabilirsiniz. Sanayide bulunabiliyor.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Buzdolabinin on kapaginin en altinda yapistirilacak bir yer degil malesef. :)
Bizim evde de sürekli kapı çarptığı için magnet yardımı ile göçükleri kapatıyoruz ondan önerdim. 😀

Not: Magnetler oynadıkça buzdolabı çiziliyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bro sprey boya ile inceden boya üstünü derin bir çizikse macunla düzleştir sonra üstünü boya boya rengini doğru tutturursan hiç anlaşılmaz.

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Anladim tesekkurler internetten bir arastirayim uygun bir urun. Cok derin bir cizik degil hatta yuzeye bebek yagi yada siviyag bile surseniz gorunurlugu gider diye tavsiyeler var internette.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri