Yardım bx500 ssd hakkında

Random yazma okuma kaç?
En alttaki 2 tane 4k random okumayı diyorsun sanırım.
Normalde üstteki 200/300 alttaki 100/100 ama normal hızı 400/70 mb oluyor birkaç hafta kullandıktan sonra.
Ondan sonra random değerler ise 120/70 ve 30/70 civarı falan oluyor. :(

En alttaki 2 tane 4k random okumayı diyorsun sanırım.
Normalde üstteki 200/300 alttaki 100/100 ama hızı 70 mb oluyor birkaç hafta kullandıktan sonra.
Random değerler ise 120/70 ve 30/70 civarı falan oluyor. :(
Random değerlerin normalmiş bu yüzden pek fark etmiyorsun sadece kopyalama işleminde ve büyük boyutlu tek bir dosyayı açarken sorun yaşıyorsundur.

Abi adam anlamıyor işte.
"Anlamıyor" muhabbeti değil.
Sen "hızı düşük" diyorsun.
Diğeri "ısınıyor" diyor.
Size "ısı" ve "hız" sonuçlarını gösterdiğimizde de konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.
Bir şeyleri anlamayan siz ikinizsiniz.

"Anlamıyor" muhabbeti değil.
Sen "hızı düşük" diyorsun.
Diğeri "ısınıyor" diyor.
Size "ısı" ve "hız" sonuçlarını gösterdiğimizde de konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.
Bir şeyleri anlamayan siz ikinizsiniz.
Abi adam anlamıyor işte.

Hız testi yaparken mavi ekran yedim az önce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şans işi ama bu kadar değil.
İkinizde kesin artık.
Kaan sorunlu diyorsun doğru sorunlu.
White'da sadece kendi değerlerini paylaşıyor bakınca sorunlu olduğunu belli oluyor. Kendisi sorunsuz demiyor.

Random değerlerin normalmiş bu yüzden pek fark etmiyorsun sadece kopyalama işleminde ve büyük boyutlu tek bir dosyayı açarken sorun yaşıyorsundur.
Hocam 30/70 random değerin neresi normal? :D
Konumda da dediğim gibi formattan sonra 2 hafta falan güzelce 500/450 normal hızlarda kullanıyorum.
Random değerleri ise dediğim gibi 200/300 ve 100/100 oluyor lakin hızım birkaç hafta sonra düşüyor olan ondan sonra oluyor.
Normal değerler 400/70 oluyor random değerleri ise 30/70 falan oluyor :(

"Teknoloji şans işi" sonuçta, değil mi
Şu an sistemde kullandığım diğer depolama birimleri.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
konumuz diğer SSD
"Teknoloji şans işi" sonuçta, değil mi
Şu an sistemde kullandığım diğer depolama birimleri.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bile bile lades şansa girmez veya yanlışı doğru da yapmaz bunu konuşmaya da gerek yok diğer SSD'ler de konumuz değil ben BX500'ün bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum sen o SSD ile daha 6600GB yazmışsın ve SSD bitmiş resmen onun iadesini iste verilerini de orada tutma. Crucial markasından böyle bir SSD'nin çıkması beni şok ediyor

Hocam 30/70 random değerin neresi normal? :D
Konumda da dediğim gibi formattan sonra 2 hafta falan güzelce 500/450 normal hızlarda kullanıyorum.
Random değerleri ise dediğim gibi 200/300 ve 100/100 oluyor lakin hızım birkaç hafta sonra düşüyor olan ondan sonra oluyor.
Normal değerler 400/70 oluyor random değerleri ise 30/70 falan oluyor :(
En üstteki değerleri okudum. :D

konumuz diğer SSD

bile bile lades şansa girmez veya yanlışı doğru da yapmaz bunu konuşmaya da gerek yok diğer SSD'ler de konumuz değil ben BX500'ün bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum sen o SSD ile daha 6600GB yazmışsın ve SSD bitmiş resmen onun iadesini iste verilerini de orada tutma. Crucial markasından böyle bir SSD'nin çıkması beni şok ediyor
Acayip vahim durumda. 4 aydır takip ediyorum bu durumu inanılmaz düzeyde durum vahim oldu.

bile bile lades şansa girmez veya yanlışı doğru da yapmaz bunu konuşmaya da gerek yok diğer SSD'ler de konumuz değil ben BX500'ün bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum sen o SSD ile daha 6600GB okumuşsun ve SSD bitmiş resmen onun iadesini iste verilerini de orada tutma. Crucial markasından böyle bir SSD'nin çıkması beni şok ediyor
Hocam cidden bir sürü konu açıldı, neredeyse herkeste yaklaşık 1 TB veri yazdığında %1 sağlık düşüyor.
Hızları falan iyi, sıcaklık sorunu da sisteme ve şansa göre tek tük oluyor lakin bu sağlık sorunu herkeste var.
1 TB veriye %1 düşmek de cidden aşırı fazla ve hızlı bir düşüş.
Siz 100 TB okuma 23 TB yazma yapmışsınız hâlâ 99 yani hemen hemen 100 sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,477
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri