mthnaydn 80+ Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Metehan Aydın 9 Nisan 2021 #1 arkadaşlar bynogame de bana 7 tllik kod çıktı şuanda bakiyem de 7 tl var onu bağış atmak istiyorum ama telefon numaram da kayıtlı ona tarifeme ek olaarak para gelir mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar bynogame de bana 7 tllik kod çıktı şuanda bakiyem de 7 tl var onu bağış atmak istiyorum ama telefon numaram da kayıtlı ona tarifeme ek olaarak para gelir mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim
bariskarali 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 7,538 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 4,890 İsim Barış Karalı 9 Nisan 2021 #2 Yok knk ne alaka. Baynogame ye bakiye yüklemeden zaten işlem yamazsın. 7 tl bakiyen varsa 7 tl atabilirsin en fazla.
Yok knk ne alaka. Baynogame ye bakiye yüklemeden zaten işlem yamazsın. 7 tl bakiyen varsa 7 tl atabilirsin en fazla.
mthnaydn 80+ Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Metehan Aydın 9 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bariskarali yazmış: Yok knk ne alaka. Baynogame ye bakiye yüklemeden zaten işlem yamazsın. 7 TL bakiyen varsa 7 TL atabilirsin en fazla. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim
bariskarali yazmış: Yok knk ne alaka. Baynogame ye bakiye yüklemeden zaten işlem yamazsın. 7 TL bakiyen varsa 7 TL atabilirsin en fazla. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim