Steam cuzdan veya psn cüzdanne alınabilir ki
tf2 key aldım steam bakiyeye dönüştürmek için.ne alınabilir ki
Destek (Donate), BNG Hediye Kartı, Knight Online Cash, Premium ve Gold Bar kategorilerinde geçerli değildir.
O siteyi kullanan birisi bunlar dışında ne alabilir ki.
Hocam adamlar çok da katı kurallar koymamış aslında alınabilecek birçok şey var.Destek (Donate), BNG Hediye Kartı, Knight Online Cash, Premium ve Gold Bar kategorilerinde geçerli değildir.
O siteyi kullanan birisi bunlar dışında ne alabilir ki.
10$ steam kodunu 36tl daha pahallı satıyorlar, buna rağmen indirimle birlikte 66tl daha ucuza steam 10$ kod alınabiliyor. Alıp almama konusunda kararsız kaldım ya290 TL VE ÜZERİ 102 TL İNDİRİM
pahalı değil hocam. bugün steame bakiye attım banka daha fazla kesmiş makastan dolayı. banka makasından daha ucuza satıyorlar. önceden görsem burdan çekerdim.10$ steam kodunu 36tl daha pahallı satıyorlar, buna rağmen indirimle birlikte 66tl daha ucuza steam 10$ kod alınabiliyor. Alıp almama konusunda kararsız kaldım ya
Eğer topluluk pazar banın yoksa tf2 key alıp pazarda satabilirsin daha fazla bakiye gelmiş olur.10$ steam kodunu 36tl daha pahallı satıyorlar, buna rağmen indirimle birlikte 66tl daha ucuza steam 10$ kod alınabiliyor. Alıp almama konusunda kararsız kaldım ya