- Reaksiyon skoru
- 102
Hayır kullanmadım hiçSanal kart kullanıyor musun
Hayır kullanmadım hiçSanal kart kullanıyor musun
Arkadaşın yazısını okudum da yanlış bir şey yok gibi duruyor. Siz indirimi katmıyorsunuz sanki?kanka cüzdan kodu al geç. tf2 key falan dediler aklımı bulandırdılar 7 gün pazar banı yedim ve satarken 2.10 a satıcam 1.83 dolar geliyor bynoda 80 tl key 1.91 dolar bu fikri kim verdiyse o arkadaşa derin muhabbet besliyorum.
valla bende yeni gördüm 20 dolar attım az önce yapahalı değil hocam. bugün steame bakiye attım banka daha fazla kesmiş makastan dolayı. banka makasından daha ucuza satıyorlar. önceden görsem burdan çekerdim.
Hocam bende troy kart kullanıyorum bynogameden de alışveriş yaptım yaniHayır kullanmadım hiç
Ne kadar hocamben kasa alıyorum kalsın hesaptadeğerlenir belki
Hocam bir şey sorcam şimdi uygulama telefon numarası istiyor indirim için farklı hesaba aynı telefon numarasını kaydetsek sıkıntı çıkar mı ödemede veya kupon uygularkenhayır olmuyor yazdım üstte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece cs itemleri bekletiliyor steamde sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 dolar 450 ye geldi tf2 anahtarıyla
Bende hiçbir şey istemedi valla, direkt aldım.Satın alımda istediği kimlik doğrulama basit mi yoksa kimlik okutmalı falan mı
Anladım. Şeyle mi alakalı acaba cüzdan kodunu site satıyor direkt, tf2 itemlerini tradele aldığımız için güvenlik açısından olabilir.Bende hiçbir şey istemedi valla, direkt aldım.
Kampanyanın son tarihi bugun 23.59 hocam gözüküyor sitede halakampanya bitti herhalde site bile açılmıyor
olabilir ben sadece 10 usd steam wallet code aldımAnladım. Şeyle mi alakalı acaba cüzdan kodunu site satıyor direkt, tf2 itemlerini tradele aldığımız için güvenlik açısından olabilir.