dolandırıcılığın önüne geçmek için kimlik isteniyordurne bu bilader 200 liralık alışveriş yapacağım dekont gönderdim bi ton dogrulama yaptım hala kimlik istiyorlar cüzdana gönderilen bakiye aktif olmuyor üründe satmıyoruz
ürün alan adamdan kimlik istenmesinin sebebi nedir madem böyle bir olay var bakiye yüklemeden önce doğrulama yaptırsın bakiye yatırdıktan sonra zorla doğrulama yaptırmakta iyi bir niyet sezemedim bendolandırıcılığın önüne geçmek için kimlik isteniyordur
genelde çoğu bankada öyle yapıyor para atabiliyorsun ama kimlik atmadan çekemiyorsun vs. kurnazlıkürün alan adamdan kimlik istenmesinin sebebi nedir madem böyle bir olay var bakiye yüklemeden önce doğrulama yaptırsın bakiye yatırdıktan sonra zorla doğrulama yaptırmakta iyi bir niyet sezemedim ben
Sanal kart kullanıyor musunBYNOGAME Troy kart kabul etmiyor ödeme başarısız diyor. Bu troy kart ne işe yarıyor anlamadım. Steam, epic, microsoftstore, bynogame troy kart kullanılamıyor. Bu kartı niye bize veriyorlar anlamıyorum.
dolar bazında genede 30 tl daha ucuza alıyorsun 20 dolar alınabilir ben aldım20 USD için 200 lira indirse çok iyi olurdu da yine fena değil.
200tllik razer gold alıp tekrar 190a satma işi290 TL VE ÜZERİ 102 TL İNDİRİM