Alakası yokmuş ya bende tf2 key aldım doğrulama falan istemedi anlamadım valla.olabilir ben sadece 10 usd steam wallet code aldım

Alakası yokmuş ya bende tf2 key aldım doğrulama falan istemedi anlamadım valla.olabilir ben sadece 10 usd steam wallet code aldım
İade et. Banada göndermişlerdi aradım dedim visa yada mastercard istiyorum diye yeni kart geldiBYNOGAME Troy kart kabul etmiyor ödeme başarısız diyor. Bu troy kart ne işe yarıyor anlamadım. Steam, epic, microsoftstore, bynogame troy kart kullanılamıyor. Bu kartı niye bize veriyorlar anlamıyorum.
Nerden yapıyrouz onurazer alıp nakitleyebilirsiniz
Kampanya bitse site niye kapansın nasıl mantıkkampanya bitti herhalde site bile açılmıyor
Nasıl oluyor hocam o işEğer topluluk pazar banın yoksa tf2 key alıp pazarda satabilirsin daha fazla bakiye gelmiş olur.
Konuyu okuyun hocamhocam tf2 key olayı nedir birisi yardımcı olabilir mi bitmeden kampanya ?
Evet öyle yapacağım, ama merak ediyorum şuan kartımda olan para ne olacak? Yeni gelecek mastercard hesabıma aktarılmış mı olacak yoksa parayı çektikten sonra mı başvurmalıyım?İade et. Banada göndermişlerdi aradım dedim visa yada mastercard istiyorum diye yeni kart geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden yapıyrouz onu
Geçmedi bende hocamtroy geçmiyor mu?
Onlar ayrı hesap kartına yatıyor para.Evet öyle yapacağım, ama merak ediyorum şuan kartımda olan para ne olacak? Yeni gelecek mastercard hesabıma aktarılmış mı olacak yoksa parayı çektikten sonra mı başvurmalıyım?
Teşekkürler hocammOnlar ayrı hesap kartına yatıyor para.
Troy geçiyordu en sonBYNOGAME Troy kart kabul etmiyor ödeme başarısız diyor. Bu troy kart ne işe yarıyor anlamadım. Steam, epic, microsoftstore, bynogame troy kart kullanılamıyor. Bu kartı niye bize veriyorlar anlamıyorum.